KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE februárja

2024. február 25.

Február 10.

Az évfordulós házaspárok köszöntésére szervezett belvárosi séta nagyon jó volt. Köszönjük szépen Bécsiné Kléri Ágotának a szép és érdekes történeteket, amelyeket a házasság, szerelem köré épített fel. Aki nem jött, sajnálhatja, mert nagyon jól éreztük magunkat! Az egyesület vezetésének köszönjük az emlék oklevelet és az ajándékot!

 

Február 19. 

NADE gyűlés

A hétfői gyűlésen sok érdekes információt tudtunk meg arról, mit üzennek a gyermekrajzok. Oravecz András pszichológus elmondta, hogy fontos jelentősége van, milyen színeket használ a szülei megrajzolásánál a kisgyermek. Egy ház rajznál füstöl e a kémény, hány ablaka van, van e kilincs az ajtón.... és még sok más érdekességet. 2 hét múlva grafológiával folytatjuk!

 

 

Február 24. Növénymetszés Workshop Egyeken.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, nem esett az eső. Az oktatónk Zoli, nagyon profin megmutatta a metszési praktikákat! Ő úgy metszik a gyümölcsfáit, hogy nem kell permetezni. Szellős koronára metsz. A lefele és a befele növő, beteg ágakat levágja, amit utána eléget. Az idő őt igazolja. Nagyon szép gyümölcsöse van.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár