KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A Kolibri Baba-Mama klub Mikulása házhoz megy

Esemény
Helyszín: online
Időpont: 2020. december 5. - december 6.
Szervező: Kolibri Baba-Mama klub, Vajdaság
Kapcsolat:

Az idei év nehézségei és szabályozásai sem akadályozzák meg a Mikulást, hogy meglátogassa a gyerekeket és ajándékkal kedveskedjen nekik.
A Kolibri Baba-Mama klub Mikulásnak Palics, Ludas, Hajdújárás, Nosza, Királyhalom és Kispiac területén van lehetősége meglátogatni a gyerekeket.
Amennyiben te is szeretnéd, hogy gyermekedet/gyermekeidet, unokádat/unokáidat, rokonodat/rokonaidat meglátogassa a Mikulás,
az alábbi linken tudsz jelentkezni.
A csomag ára 500 dinár, ami nassolnivalókat tartalmaz ebben az értékben. Ezen kívűl, ha saját ajándékodat is szeretnéd, hogy a klub Mikulása a kis csizmákba csempéssze, arra is van lehetőség. A csomagokat névvel ellátva (jól beazonosítható módon) december 4-ig jutassd el a Kolibri a Családokért Egyesület címére (Gajda Nóra, Prvomajska 27., Hajdújárás, mobil: 0641754794).
Figyelem!!!
A jelentkezéskor megadott telefonszámra érkezés előtt küldünk egy értesítést.
A Mikulás csenget amikor megérkezik, a kis csizmákba a ház előtt helyezi el az ajándékot, közös fotó készítésére is lesz lehetőség a járványügyi szabályokat betartva!
Verssel, mondókával is kedveskedhetnek a gyerekek a Mikulásnak, de csak szabadban.
A "Mikulás házhoz megy" egyben egy jótékonysági akció is! Ezért a szülőket, nagyszülőket, rokonokat, megrendelőket arra kérjük, hogy a Mikulás fáradozásait egy felajánlott összeggel háláják meg. Az ebből befolyt teljes összeget az SMA-1-ben szenvedő kisfiú, Pál Gajódi Olivér számlájára fogja az egyesület utalni.
Jelentkezési határidő: 2020.11.29., vasárnap, 21:00

Vissza az eseményekhez

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék