KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Kamaszprogram a Rákóczi Táborban

2024. április 16.

Jó társaság, jó hangulat egy csodás helyen - így jellemezték az elmúlt hétvégét a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének fiataljai.

 

A fiatalok Túri Ágnes és Kosztyu Julianna kíséretében vehettek részt egy vidám hétvégén a Rákóczi Szövetség jóvoltából Sátoraljaújhelyen. A majdnem negyven fős csapat felejthetetlen élményekkel tért haza, az alábbi beszámolóban Popovics Bernadett mesél a hétvégéről. 

 

A KMNE által szervezett április 12-tól 14-ig tartó, Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi tábor területén megrendezett ifjúsági hétvége nagyon jó élményt nyújtott nekünk, kamaszoknak. 

 

A sok jó program nagyon tartalmassá tette ezt a három napot. 

 

Ezek között csapatjátékok is szerepeltek. Például volt, hogy csapatokra bontva kellett egy videót csinálnunk, ami bemutatja a tagokat. Ezek szólhattak hobbiról, a csapat nevéről, akár bennünk közös dolgokról is.  

 

Gyönyörű kirándulásaink is nagy élményt nyújtottak számunkra. Az első túránk a Sátoraljaújhelyi kilátósétányhoz vezetett, ahol megcsodálhattuk a minket körülvevő vidéket. A vasárnapi, hazautazásunkkal egybekötött kirándulásunk pedig a Megyer-hegyi "Tengerszem" természetvédelmi terület megtekintése volt. Itt is jó volt barangolni, felfedezni a különböző ösvényeket. A hétvégén egy nagy családként tudtunk együttműködni. Ez az alkalom arra is lehetőséget nyújtott, hogy  új ismerősöket szerezzünk, és  még friss ismeretségeinket hosszútávon ápolhassuk. 

 

Mind a kísérőink, mind a résztvevők közreműködtek abban, hogy minél több jó emléket gyűjthessünk össze ezen a csodálatos helyen. A természet, a tiszta levegő, gyönyörű táj kiszakadást nyújtott nekünk a mindennapokból.  Az ellátás is kiváló volt. 

 

Az én személyes élményem, ami a legjobban megmaradt, a csodás vidék, és az új emberek megismerése volt. Az ilyen alkalmak csapatépítés szempontjából is fontosak. 

 

Köszönjük szépen ezt a rengeteg új élményt  a KMNE-nek! Köszönet a program megvalósulásáért a Rákóczi Szövetségnek! 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár