KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Felvidéki zarándoklat a családokért

2016. február 8.

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségével közösen egy új program vette kezdetét 2015. július 20-án, Zarándoklat a családokért címmel: A Családlánc szervezetek programjaihoz kapcsolódva a Felvidéki Magyar Ifjúságért Társulás (FEMIT) nagyszegpusztai nyári táborában, az Alistáli Ládafia program keretében, a Mátyusföldi Nagycsaládosok  Egyesülete (MÁNCSE)  zarándoklatán Máriatallban, valamint Búcson, a Babamúzeumban tartott családnapon a résztvevő családok megkapták  A család könyve egy-egy példányát.
 

A jelenlegi, újabb ezer példányban kiadott könyv a Házasság Hete 2016 programsorozat keretében 2016.február 21-éig újabb családi rendezvényeken kapják meg a felvidéki családok.

A Zarándoklat a családokért című rendezvénysorozat a Szövetség a Közös Célokért szervező munkájának köszönhetően a Házasság hetét egy héttel meghosszabbítva Somorjáról indulva 14 felvidéki állomást érint, mígnem elérkezik egészen az ukrán határ mellett fekvő Lelesz községbe.

A Zarándoklat a családokért rendezvénysorozat regisztrálását kértük a Házasság hete holapján, amelynek készséggel eleget is tettek:

http://hazassaghete.hu/programok/zarandoklat-csaladokert/

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

október 20.

-
december 30.

Családban élni jó – Videópályázat

Esemény
Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány

október 30.

14:00

Budiszava-Tiszakálmánfalva, Vajdaság

XV. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor ME Tiszakálmánfalva

november 06.

17:00

Horgos, Délvidék

Régiós Találkozó

Találkozó
KCSSZ