KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesület júliusi programjai

2021. augusztus 5.
  Júliusban is megtartottuk a fogadóórákat, fogadtuk a felajánlott adományokat, amelyeket továbbítottunk az egyesület tagjai fele.   Minden héten tartottunk ruhabörzét.   Keszthelyen, 2021. július 9-11 között került megrendezésre a X. Európai Nagycsaládos Konferencia, melynek jelmondata „A fenntarthatóság bölcsője a család” volt. Egyesületünkből hat család vett ...

Életmesék - A szeretetközösséget éltető családok nyújtják a legnagyobb lelki védelmet

2021. augusztus 3.

A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) a hagyományoktól eltérve, nem az Országházban, hanem Debrecenben, a Református Kollégium Oratóriumában tartotta a Kárpát-medencei „Életmese-pályázat” díjkiosztó ünnepségét, július 30-án.

Gyermekbarátok júliusi beszámolója

2021. július 30.
A Gyermekbarátok és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége közös programján vettek részt a gyerekek, július 3.-án ahol a mentő szolgálat technikusa gondosan megmutatta, hogyan is néz ki egy mentőautó belülről és milyen feladatokat látnak el. Ezen kívül megmutatott két fajta műszert, amit ki is próbálhattunk, a tüdő (saturáció spo2) illetve szív ritmus mérést. A mentőaut...

Értelmi sérült fiatalok versmondó fesztiválja a Felvidéken

2021. július 26.

Az Értelmi Sérülteket Segítő Társulás galántai szervezete és a Carissimi Nonprofit Alap szervezésében tizenkettedik alkalommal került sor a fogyatékossággal élő fiatalok versmondó fesztiváljára, ezúttal Taksonyon.

Civil információs nap Gombaszögön

2021. július 23.

A Gombaszögi Nyári Táborban az ünnepélyes megnyitót követően a Szövetség a Közös Célokért társulás civil információs napot tartott.

Esterházy János emléknapot tartottak Nagymegyeren

2021. július 9.

Az Esterházy és a Széchenyi emlékév kapcsán 2021. július 3-án Esterházy János emléknapot szervezett a nagymegyeri 23. számú Arany János cserkészcsapat, a Fészek polgári társulás és a nagymegyeri Római Katolikus Plébánia a Fészek Ifjúsági Központban.

Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete júniusban sem tétlenkedett

2021. június 30.

Júniusban megvalósult programok beszámolója.

ÜNNEPELT A TISZAKÁLMÁNFALVI MAGYARSÁG

2021. június 29.

A tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület 2021.június 26. ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját. A gazdag művelődési műsorral színesített ünnepségen átadásra került  a vendégfogadóvá átalakított és felújított harangozólakás.

Hírlevél feliratkozás