KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

BABAZÁSZLÓ - a jövőbe vetett hitünk jelképe

2021. január 15.
A zászlók eredeti rendeltetése katonai volt, a csapatok azonosítására és vezénylésére használták.
 
 

A Kolibri Vándorbölcsőjének vándorútja

2021. január 15.

Ha babát vártok és bölcsőben szeretnétek ringatni írhattok nekünk privát üzenetben vagy emailben: kolibri.ncse@gmail.com.

Karácsony Csongrádon

2021. január 12.

A Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületét 400 ezer Ft-tal támogatta a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége 2020 év végén.

Beszámoló Erdélyből

2020. december 31.
Kedves Barátaink! Mellékelten küldöm az elmúlt év utolsó trimeszterének történéseit Erdélyből. Mivel a térség, és az ország javarészt tiltott besorolásban volt október-novemberben, így kevesebb programmal tudtak készülni szervezeteink, de mindenki készségesen végezte a munkáját szervezeten belül, a tagsági díjak rendezése is maradéktalanul megtörtént, illetve a novemberben...

Tiszakálmánfalvai beszámoló

2020. december 30.

Mikulásváró programunk nagy sikert aratott! Megpróbálom néhány szó erejével ecsetelni a varázslatot, mely Tiszakálmánfalva apraját-nagyját boldoggá tette, e nehéz globális koronavírus járványhelyzetben.Karácsonyi örömszerzés Segesváron

2020. december 30.

December: advent, karácsony, ajándékozás,számvetés... Annyi alkalom, lehetőség, hogy embertársaink felé forduljunk. Különösen most, járvány idején, amikor a ragályos kór arra kényszerít, hogy bezárkozzunk és rettegjük a jövőt.

Fényes karácsony Berettyószéplakon

2020. december 30.

2020. december 24-én megrendezett ünnepség keretén belül csomagokat osztottunk ki a berettyószéplaki református egyház szentestei istentisztelete után.

 

Krampusz beszámoló!

2020. december 29.

Padéra valamikor délután december valahányadikán érkeztünk a Mikulástól elcsaklizott szánnal, amit a Tisza partján, a töltés árnyékában parkoltuk le.

Hírlevél feliratkozás