KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Ünnepelt a székelyudvarhelyi Szent József Nagycsaládosok Egyesülete

2023. szeptember 10.

Juon Anna elnök beszámolója

Köszönet és hála - nagyszülők napja

2023. szeptember 5.

2023-ban szeptember 3-án méltatták a nagyszülők napját. A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete fontosnak tartja minden évben, hogy köszöntsük őket ezen a napon. 

Nyárbúcsúztató Családi nap Szigetközben

2023. szeptember 4.

Szeptember 2-án Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete 16. alkalommal rendezte meg Családi Napját Dunaszigeten a Tündérsziget Ökoparkban.

Honismereti kirándulás és hagyományőrző foglalkozás Visken

2023. szeptember 3.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége közös szervezésében hagyományőrző foglalkozással, táncházzal egybekötött honismereti kiránduláson vettek részt tagcsaládjaink Visken. Az ötven fős csapat 2023. szeptember 1-n, a délutáni órákban utazott a településre, ahol Ötvös Ida szervezésében különleges élmények vártak rájuk.  A programot a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatta. Az alábbiakban az egyik résztvevő beszámolóját olvashatják:

Mosolyvirág NADE augusztusa

2023. szeptember 1.

Egyesületünk, a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete a nyári szünidőben sem maradt programok, feladatok, események nélkül.

Nyárbúcsúztató a nagycsaládosoknál - Közös élménygyűjtés és hálaadás

2023. augusztus 31.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) gazdag programot tud maga mögött. A vakáció ideje alatt táborozások, kirándulások, utazások, túrák, vízparti strandolás stb. várta a tagcsaládokat. Ám rozsdásan hulló levelekkel kopogtat az ősz, kezdődik az iskola, ideje búcsút venni a nyártól.

Gyermekbarátok augusztusa

2023. augusztus 30.
Az Augusztusi fő programunk a Napközis tábor volt, immár 10. alkalommal.  Örömmel fogadtuk a jelentkezéseket, bizalmukat, hogy gyermeküket ránk bízták. Köszönjük a szülőknek a támogatásukat, amit adtak nekünk, az egyesületnek, és gyerekeiknek.                               A négy nap alatt bőven volt idő játékra, kézműves feladatra és nem utolsó sorban a barátkozásra. Nem...

Augusztusi beszámoló a Sérültek Egyesületétől

2023. augusztus 29.

Sportnap

Augusztus 4.

Hírlevél feliratkozás