KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Várakozás, találkozás és ajándékozás. Adventi gondolatok 2020-ban

2020. december 14.

Kedves Testvérek! Adventi időben, Krisztus-várásban élünk. Mint minden keresztény embert, engem is megérint az adventi szent idő. Ha pedig össze kellene foglalnom, mit is élünk meg advent szent idején, három szóban tenném: várakozás, találkozás és ajándékozás” – fogalmaz Bozay Krisztián alistáli plébános.

Karácsonyi csomagosztás Orosházán

2020. december 14.
A KCsSz-szel közös akció keretében karácsonyi csomagokat, tartós élelmiszert és vegyi árut vásároltunk.

Lovaskocsin érkezett a Mikulás a tiszakálmánfalvi gyerekekhez

2020. december 11.

A Tekeredik a kígyó népi mondóka témájára szerveztek Mikulás-napi ajándékozást a tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület tagjai. 

Felvidékiek a kárpátaljai gyerekekért

2020. december 11.

A beregszászi Görögkatolikus Ifjúsági Szervezet (GISZ) hat éve indította el a Szent Margit-programot, mely a Kárpátalján élő rászoruló gyermekek támogatását célozza.

Szent Miklós ünnepe a Beregszászi Máltai Szeretetszolgálatnál

2020. december 8.

A Beregszászi Máltai Szent Mikós püspök mint minden évben, az idén is útnak indult és ellátogatott a rászoruló gyermekekhez. Az idei évben a karantén szabályokat betartva látogattak a szeretetszolgálat segítői el a gyermekekhez, akik már nagyon várták érkezésüket.

 

VIDEÓÜZENET SZENT MIKLÓS ÜNNEPÉN. ADVENTI GONDOLATOK 2020-BAN

2020. december 7.

„Kedves gyerekek! Közel 1700 éve történt, hogy egy gazdag családnak fiúgyermeke született. S mivel gazdagok voltak, és jólelkűek a szülők, sokat segítettek a szegényeknek” – meséli el Olgyay Csaba dunaszerdahelyi római katolikus diakónus Szent Miklós történetét, majd mondja el annak máig érvényes tanulságait, évszázadokon átívelő üzenetét a legkisebbeknek.

Adjuk össze!

2020. december 5.
A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége több mint 20 éve fogja össze a családszervezeteket, dolgozik partnerként minden kezdeményezésben.

Online Pető-fejlesztések a Beregszászi Máltai Szeretetszolgálatnál

2020. december 4.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is folytatódtak a Beregszászi Máltai Szeretetszolgálatnál az eltérő fejlődésű gyermekek Petős-fejlesztései.

Hírlevél feliratkozás