KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Így ünnepeltünk húsvétkor

2021. április 7.

A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni egyesülete családjait ismét egy kis játékos vetélkedőre invitálta!

Találkozó a Segitseg.ma projekt vezetőjével

2021. március 29.

Online térben találkoztak március 26-án a KCsSz vezetői, tagjai Veres Mártonnal, aki ismertette a projektjüket, egyben kérte a tagszervezeteink támogatását.

 

Márciusi hírek Orosházáról

2021. március 29.

Sajnos, a pandémia nem enged még a szorításából, így továbbra is programjaink és „találkozásaink” jelentős része az online térben zajlik.

Gratulálunk!

2021. március 27.

Nem kis büszkeség tölt el minket, hogy tagjaink között tudhatjuk Uzsalyné Pécsi Ritát, aki tevékenységéért a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehette át.

VÉDD A MAGZATOT, VÉDD AZ ÉLETET!

2021. március 27.

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Családlánc felvidéki tagszervezeteinek vezetői és tagjai kezdeményezésére Dunaszerdahelyen szentmise keretében, majd a mise bemutatása után az alábbi levél felolvasásával emlékeztek meg arról, hogy az élet ajándék.

Tízéves a VITA HUMANA

2021. március 26.

Utoljára megalapításának 5. évfordulóján beszélgettünk a VITA HUMANA Polgári Társulás tevékenységéről. Idén fennállásuk 10. évfordulóját ünneplik, ebből az alkalomból Bándy Katalin, a civil szervezet elnöke számolt be munkájukról.

Az egyesület kiüríthetetlen fazeka

2021. március 26.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület ajándékokkal és jókívánságokkal 15 éve rendszeresen köszönti otthonukban az újszülött babákat.

Szombathelyi hírek

2021. március 25.

Március hónapban a járványügyi rendelkezések miatt semmilyen összejövetelt és rendezvényt nem tudtunk megtartani.

Hírlevél feliratkozás