KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

A boldog család idő előtti mennyország 

2021. augusztus 9.

A MARTFAMILY számos lehetőséget kínáló programjaként került sor a Szülői Akadémia beszélgetéssorozatra, melynek A boldog család idő előtti mennyország című panelbeszélgetésére augusztus 7-én a Komáromtól 15 kilométerre fekvő, festői szépségű település, Martos adott otthont.

VII. Családi- és Gyereknap

2021. augusztus 8.

Egy év kényszerszünet után újkenyér hava első napján vasárnap, ismét népes társaság gyűlt össze a padéi Innovációs Központ és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövegsége közös rendezésű hagyományos családi és gyermeknapján.

Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesület júliusi programjai

2021. augusztus 5.
  Júliusban is megtartottuk a fogadóórákat, fogadtuk a felajánlott adományokat, amelyeket továbbítottunk az egyesület tagjai fele.   Minden héten tartottunk ruhabörzét.   Keszthelyen, 2021. július 9-11 között került megrendezésre a X. Európai Nagycsaládos Konferencia, melynek jelmondata „A fenntarthatóság bölcsője a család” volt. Egyesületünkből hat család vett ...

Június-júliusi hírek Erdélyből

2021. augusztus 5.

Kedves Barátaink!

Az elnökség június és július hónapok folyamán 2 támogatási kiírást is közzétett, melyre szép számban érkeztek be közösségépítő pályázati kérelmek. Az első kiírásnál 9 tagszervezetünk részesült támogatásban, a másodikban pedig 12 egyesület. Az első kiírásból nagyjából már lezárultak a programok, ezekről a következő hírlevélben is értesítjük az olvasókat. Köszönjük a bizalmat, és reménykedünk a mielőbbi találkozásban is, szeptemberben.

Életmesék - A szeretetközösséget éltető családok nyújtják a legnagyobb lelki védelmet

2021. augusztus 3.

A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) a hagyományoktól eltérve, nem az Országházban, hanem Debrecenben, a Református Kollégium Oratóriumában tartotta a Kárpát-medencei „Életmese-pályázat” díjkiosztó ünnepségét, július 30-án.

Orosházi július

2021. augusztus 3.

A nyári hónapok a mi egyesületünkben folyamatos munkával telnek. 

Gyermekbarátok júliusi beszámolója

2021. július 30.
A Gyermekbarátok és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége közös programján vettek részt a gyerekek, július 3.-án ahol a mentő szolgálat technikusa gondosan megmutatta, hogyan is néz ki egy mentőautó belülről és milyen feladatokat látnak el. Ezen kívül megmutatott két fajta műszert, amit ki is próbálhattunk, a tüdő (saturáció spo2) illetve szív ritmus mérést. A mentőaut...

Értelmi sérült fiatalok versmondó fesztiválja a Felvidéken

2021. július 26.

Az Értelmi Sérülteket Segítő Társulás galántai szervezete és a Carissimi Nonprofit Alap szervezésében tizenkettedik alkalommal került sor a fogyatékossággal élő fiatalok versmondó fesztiváljára, ezúttal Taksonyon.

Hírlevél feliratkozás