KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Beszámoló Csongrádról

2024. január 1.

A csongrádi nagycsaládosoknál igen tevékenyen telt a december nem csak otthoni előkészületeknél, hanem az egyesületi életben is.

Adventi online vetélkedő Kárpátalján

2023. december 31.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete idén is hirdetett adventi online vetélkedőt tagcsaládjai számára.  

Hagyományos Évzáró Moholon

2023. december 30.

December 29- én a Moholi Családok Egyesülete megtartotta az immár hagyományosá váló Évzáróját.

Mosonmagyaróvári Életfások decembere

2023. december 29.
December 2-án tartottuk meg az év utolsó rendezvényét a 25.  Adventi bemutatkozó műsorunkat. A programot kézműves foglalkozással kezdtük, amelybe a gyerekek mellett a szülők is bekapcsolódtak. Az ötféle foglalkozáson különféle karácsonyfadíszek készültek. A legnagyobb sikere a mézeskalács díszítésnek volt. A programot egyesületi tagjaink kiállításának megnyitóval folytattuk....

Decemberi NADE beszámoló

2023. december 28.

December 10. NADE Mikulásnap

 

Egyesületünk Mikulásnapi programját a Sziget-Kék játszótéren tartotta. Több érdekes és ügyességi játékkal készültek segítő tagjaink, és sok friss gyümölccsel, édességgel tudtuk megajándékozni családjainkat. A gyerekek nagy örömére a Mikulással is találkozhattak, Köszönöm a sok segítséget, és örülök, hogy jól érezhettük magunkat!

Almával és almalével támogatja idén is a KMNE a nagycsaládosokat az adventi időszakban

2023. december 27.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete negyedik éve folytatja népszerű kezdeményezését, az adventi időszakban gyümölccsel és gyümölcslével ajándékozza meg tagcsaládjait. A program célja, hogy az ünnepi időszak beköszöntével hozzájáruljanak a készülődéshez, magalapozzák az ünnep hangulatát, és nem utolsó sorban, hogy jó minőségű vitaminforrással erősítsék a kicsik és nagyok immunrendszerét. 

VITA HUMANA események

2023. december 26.

Két programunk volt a 2023-as év vége felé. 

Adventi alkalmak a Sámuel Alapítványnál

2023. december 26.

Alapítványunknál minden évben különös figyelmet fordítunk arra, hogy támogatott családjaink nemcsak testi, hanem lelki segítséget is kapjanak. Ilyen céllal rendeztük meg decemberi programjainkat is, melyek során a gyerekek adventi játszóházon vehettek részt. Ennek az alkalomnak a lebonyolítója a helyi református egyház volt. A résztvevők a játékok és kézműves foglalkozások mellett igei tanítást is kaptak, a karácsony valódi üzenetének tolmácsolásával, Isten értünk elküldött ajándékáról, Jézus Krisztusról.

Hírlevél feliratkozás