KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Juhász Viktor tanárra emlékeztek Réven

2024. május 8.

Április 21-én, vasárnap Hasas János révi alpolgármester, a Pro Rév Egyesület elnöke emlékezett meg néhai Juhász Viktor tanárról, a község díszpolgáráról.

Áprilisi programok a Csíki Anyák környékén

2024. május 8.

Áprilisi programok a Csíki Anyák környékén

A gyereknek a szülő szárnyakat ad

2024. május 6.

Negyedik alkalommal szerveztek gyerekemelést Dunaszerdahelyen

Őseink nyomában - KMNE honismereti kirándulás

2024. május 1.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének egyik célja között szerepel az a szándék is, hogy tagcsaládjaival megismertesse szűkebb szülőföldünk nevezetességeit, történelmi emlékhelyeit. A program neve pedig: honismereti kirándulás és évente kétszer kerül megszervezésre. A részvételhez szükség volt a tagcsaládok előzetes jelentkezésére. A program népszerűségét pedig a többszörös túljelentkezés is jelzi, még annak ellenére is, hogy az egyesület 2 buszt is indított és közel 100 főnek biztosított egy kellemes élményekkel teli napot. 

NADE áprilisi beszámoló

2024. április 30.
Április 3. - A tavaszi szünetben önkéntesek segítettek a városi napközis táborban. Kézműves foglakozásukon sok tanuló lelkesen alkotott.   Április 15. NADE közgyűlés A testület elfogadta a tartalmi, pénzügyi és a közhasznúsági jelentést is. Programokban, adományokban gazdag évet zártunk, az ez évi további tervek is egyhangúlag elfogadásra kerültek.     Április...

Nagycsaládos füttyös, fiús április

2024. április 29.

A NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete az év második tavaszi hónapjában is számos programot valósított meg.

Mexikó színei

2024. április 28.

Mexikó színei  címmel  személyes beszámolóval és vetítéssel bővített  táncelőadást látott a  nagymagyari közönség. A pozsonyi Magisterial  táncegyüttes fennállásának 25 éve alatt több ízben látogatott el a távoli Közép-Amerika-i országba, hogy a helyszínen autentikus táncosoktól tanulva tökéletesítse tánctudását. Színek és mozdulatok kavalkádja jellemezte műsorukat. Kísérő rendezvényként két képzőművész azon alkotásai voltak megtekinthetők, melyeket  szintén a Mexikóban szerzett élmények inspiráltak. 

 
A rendezvényen a Nakk társszervezőként működött közre.
 

Orosháziak áprilisa

2024. április 27.

Az áprilisi hónap sok kellemes lehetőséget hozott egyesületünk életébe. A dolgos hétköznapok után, amik a családok számára nyújtott Élelmiszerbankos napi munkával telnek, most többféle szórakozási lehetőséggel is megkínálhattuk tagjainkat.

 

Hírlevél feliratkozás