KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Várrom túrán a nagycsaládosok

2020. november 12.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete 2020.október 25-én Honismereti kirándulást szervezett.

Pécsi nagycsaládosok hírei

2020. október 31.

2020. szeptember 26-án esős, borongós időre ébredtünk, de ez nem vette el a kedvünket a találkozásoktól és a balatoni élményektől.

A Gyermekbarátok Egyesülete aktívkodott októberben

2020. október 31.

Mindjárt a hónap elején sétát szerveztünk ahol gesztenyét, makkot és tobozokat gyűjtöttünk, amit majd karácsonyi kézműveskedéshez fel lehet használni.

 

Orosházi programok októberben

2020. október 31.

Az Orosházi Nagycsaládos Egyesület napi tevékenységét októberben is folytatta.

Komatál közösségi nap Debrecenben

2020. október 31.

Október 14-én Debrecenben a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete a Nemzeti Művelődési Intézettel  komatál közösségi napot szervezett, - azzal a nem titkolt szándékkal -, hogy ezt a régi szép hagyományt újraélessze,terjessze minél több közösségben.

Lezárult a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete 6. Kárpát-medencei Életmese felolvasó- és illusztráló versenye.

2020. október 31.
Idén először online!   Nagyon sikeresnek értékeljük. Ráébredtünk, hogy jövőre is meghirdetjük online is, (még ha mellette "élőben" is megrendezhetjük majd) mert így olyan messzi vidékekről is be tudtak csatlakozni, ahonnan másként nem vennének részt versenyünkön Debrecenben. Változatlanul az a minősítő versennyel a célunk, hogy minél többen olvassák az immár 12. éve kiadott ...

Sámuel Alapítvány októberi hírei

2020. október 30.

Alapítványunk tevékenységében egyik legkiemelkedőbb és legfontosabb fogalom a közösség: elsősorban otthon a családban, másodsorban együtt más családokkal.

Gyulai nagycsaládosok hírei

2020. október 30.
Covid helyzet miatt igen szűk a lehetőség bármilyen eseményt szervezni, megtartani.

Hírlevél feliratkozás