KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Húsvétváró Tiszakálmánfalván

2023. április 7.

A tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor ME Galagonya gyermek néptánccsoport hagyományosan vidám HÚSVÉTVÁRÓ játékos találkozót tartott, miközben  locsolkodó verseket, húsvétváró szavalatokat tanultak meg a legkisebbek. A lányok  tojást díszítettek, festettek közismert gyermekdalokat dalolva. Az est folyamán a színes kisnyuszik készítése volt a legizgalmasabb és legkedvesebb móka, melyben anyukák is előszeretettel vettek részt. 

A csallóközaranyosi diákok a kazamatákban

2023. április 6.

A Szövetség a Közös Célokért diákutaztatási programjának keretén belül a csallóközaranyosi Kóczán Mór Alapiskola 43 tanulója és 6 pedagógusa tanulmányi kiránduláson vett részt a komáromi Monostori erődben.

Nyuszisimogató Pécsett

2023. április 5.

Húsvét előtt egy héttel, 2023.04.01-én a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület nyuszisimogatót tartott a Családok Házában.

Húsvétra hangolódva

2023. április 3.

A Kishegyesi Nagycsaládosok szombaton, április elsején néhány tagcsaládjával húsvéti készülődés közepette nyuszikat készítettek és tojást festettek. A nap folyamán fánkot majszoltak és kötélhúzással is szórakoztatták magukat.

Sámuel Alapítvány márciusi programjai a vidámság jegyében


2023. április 2.

A Sámuel Alapítvány március hónap folyamán külön programot szervezett az Alapítvány kötelékébe tartozó szülők és gyermekek részére.

Márciusi női találkozó a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesületnél

2023. április 1.

Miért fontos ismernünk testünk jelzéseit? címmel Kapitányné Légrádi Éva ábrákkal illusztrálva, és személyes tapasztalatokat átadva  tartott előadást nagylányok és anyukák számára március 31-én.

Mosonmagyaróvári Életfások márciusa

2023. április 1.
*Családi Nap, közös program a Fehér Ló Közösségi Házzal* * * A Fehér Ló Közösségi Házzal közös rendezvényként március 19-én Családi Napot tartottunk. Elsősorban kisgyerekes családok töltötték a vasárnap délutánt kézműveskedéssel. Nagy ügyességgel készültek az állatfigurák, gyermekszobai díszek. Vidám hangulatban, nagy lendülettel színeztek, vágtak, ragasztottak kicsik ...

Kárpát-medencei összefogással az egyszülős családokért

2023. április 1.

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége a Kultúráért és Turizmusért Társulással közösen szervezte meg a XVII. Kárpát-medencei asszonytalálkozót a búcsi Vintop Karko színháztermében, ahol díjátadóval egybekötött konferenciát tartottak azokról a családokról, amelyeknek egyedül kell megküzdeniük a mindennapokkal és olyan nehézségekkel szembesülnek, mint az egyszülős gyermeknevelés és felelősségteljes egyszülős családvezetés.

Hírlevél feliratkozás