KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Az Első Kárpátaljai Lovas Sport verseny

2024. április 26.

Az Első Kárpátaljai Lovas Sport verseny Hljabász Okszána, az Ukrajnai Lovas Federáció Kárpátaljai Részlegvezetője és a Szelíd Lovas Népfőiskola közös szervezésében zajlott. Versenyzőink Ungvár, Munkács, Szolyva és Nagyszőlős környékéről érkeztek. Kezdő és haladó lovasaink lelkesen vettek részt a programon, rengeteg új élményt és tapasztalatot szereztek életük első versenyén.

A fiatalokért és a tudatos nevelésért

2024. április 25.

Konferencia a gyermeknevelés veszélyeiről és lehetőségeiről

Továbbra is sikeres a KMNE Önellátó Projektje

2024. április 24.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) idén is előnevelt csirkével nyújtott segítséget tagcsaládjainak, amihez kukoricát, vitamincsomagot és tápkoncentrátumot is adtak.

Idén másodszor tartott helyi összekötők-találkozót a KMNE

2024. április 23.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének életében kiemelten fontos helyet foglal el a helyi összekötőkkel való közös munka megtervezése, az elmúlt időszakra való visszatekintés, a következő programok átbeszélése. A negyedévenként megrendezésre kerülő második találkozójukat a Beregszászi Református Gyülekezeti teremben tartották, ahol Tarpai József, a KMNE elnöke az elmúlt negyedévet értékelte. Januártól napjainkig megannyi rendezvényt sikerült megszerveznie a nagycsaládos egyesületnek, melyeken a családok, szülők és gyermekek egyaránt méltán kikapcsolódhattak.

Gyermekbarátok áprilisa

2024. április 21.
 A Gyermekbarátok is jelen voltak április 6-án, a sportcsarnokban megszervezett családi expón. Míg a szülők nyugodtan nézelődtek, addig mi a gyerekekkel próbálkoztunk.   Április 20-án első alkalommal szerveztük meg a karaoke programunkat. A gyerekek meglepték a jelenlevőket, szebbnél szebb dalokat adtak elő.      ...

Kamaszprogram a Rákóczi Táborban

2024. április 16.

Jó társaság, jó hangulat egy csodás helyen - így jellemezték az elmúlt hétvégét a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének fiataljai.

“A legkisebb kedvesség is többet ér, mint a legnagyobb szándék” - önkéntesek a Vadvölgyben

2024. április 16.

“Jobb az önkéntes hétvége, mint bármelyik program!” 

 

“Együtt tevékenykedett az egész család, nagyon jó volt a csapat.”

 

“Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Reméljük mielőbb újra ott lehetünk!” 

 

- ilyen és ehhez hasonló visszajelzéseket kapott a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete az elmúlt önkéntes hétvégéről, amely a Vadvölgy panzióban zajlott 2024. április 11-14. között. Az alábbiakban az egyik résztvevő beszámolóját olvashatják:

Egy másik háború – Életvédelmi konferenciát tartottak Kárpátalján

2024. április 16.

Április 12–14-én életvédelmi szemináriumot rendeztek a Munkácsi járáshoz tartozó Pósaházán a munkácsi egyházmegye, az Ukrajnai Római Katolikus Püspöki Konferencia Családbizottsága és a Család és Élet Egyesület közös szervezésében, püspökök, papok, orvosok, pszichológusok, életvédők, érdeklődők részvételével.

Hírlevél feliratkozás