KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Családi tábor a Vadvölgyben

2022. július 26.

Idén másodszor került megrendezésre a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete szervezésében a családi tábor, melynek a viharosi Vadvölgy panzió adott helyet. A 2022. július 20-23. között megrendezett programon 7 tagcsalád vett részt, akik Aklihegyről, Beregszászból, Dercenből, Jánosiból, Szürtéből, Tiszaújhelyről és Tiszaújlakról érkeztek. A gyönyörű természeti környezet, az aktív családi kikapcsolódás mellett a programfelelősök – Tarpai József és Zsuzsanna – vezetésével sokszínű program is várta a családokat.

Szülői Akadémia a Felvidéken

2022. július 25.

A tavalyi debütálás után, július 23-án másodszor köszöntötte a MartFamily családi fesztivál az érdeklődőket a Martosi Rendezvényligetben. A Szövetség a Közös Célokért (SZAKC) szervezésében a mozgalmas családi napon a Szülői Akadémia is másodszor került megrendezésre. A program vendége dr. Csókay András idegsebész és agykutató volt, aki a Kárpát-medencei Családszervezetek (KCSSZ) meghívására érkezett Martosra.

Mosolyvirág NADE júliusi beszámolója

2022. július 23.
július 1. 2.  Kihelyezett óriási túrkálót szervezett Egyesületünk Létavértesen. Önkéntes tagjaink segítségével került kiszállításra a sok zsák ruha. Ilyenkor azok is turizhatnak, akik nem tudnak bejutni a raktárunkba.   Július 06. 07. a Debreceni Karitatív testület új helyszínre költöztette raktárát, amihez Egyesületünk néhány tagja is segítséget nyújtott.     A ...

A Nagy Családi Vetélkedő KMNE döntője

2022. július 21.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete immáron sokadik alkalommal rendezi meg a Nagy Családi Vetélkedőt, amelynek döntőjére július 15-17 hétvégén került sor a Vadvölgy panzióban.

Stáb hétvége

2022. július 20.
A Kárpátaljai Lelki Elsősegély Telefonszolgálat 2022. július 15-17-én szakmai hétvégét szervezett stábtagjai számára Beregszászon. A háborús események miatt csak korlátozott létszámban, de nagy örömmel és lelkesedéssel találkoztak azok a segítő szakemberek, akik telefonon keresztül nyújtanak segítséget (elsősegélyt) magyarul beszélő hívóiknak. A péntek esti kötetlen együttlétet...

Anya-lánya kirándulás a nagycsaládosoknál

2022. július 19.

A KMNE által szervezett anya-lánya program július 16-án vette kezdetét, melynek úticélja Debrecen volt.

Fogászati támogatással segíti tagcsaládjait a
KMNE

2022. július 13.

Az egyesület idén nyolcadik alkalommal hirdette meg a fogászati támogatás lehetőségét. A jelentkezők száma a korábbi éveket is felülmúlta, hiszen ezúttal 101 család nyújtotta be igényét. Nem véletlen, mivel a fogászati kezelések összege egyre nagyobb.

Egynapos vízitúra Kárpátalján

2022. július 12.

A KMNE által idén is megrendezésre került az egynapos vízitúra 2022. július 9-én, Szabó Károly szervezésében. Összesen 36-an – többségében gyerekek – vettünk részt a Huszt és Nagyszőlős közötti túrán. Már több alkalommal voltunk hasonló programokon, mégis nagy izgalommal vártuk ezt a napot. Habár az időjárás reggel még nem volt túl kedvező, ez senkinek nem szegte kedvét és a szemerkélő eső hamar tovább is állt.

Hírlevél feliratkozás