KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Táncoktatás Köröstárkányon

2021. március 20.

A Köröstárkányi Ifjúsági és Oktatási Egyesület a “Hagyományaink ápolása járványhelyzet idején” nevű pályázaton elnyert összeget (200.000 Ft) online táncoktatásra fordította.

Szövetségünk volt alelnökét állami kitüntetésben részesítették nemzeti ünnepünkön

2021. március 18.
A köztársasági elnök a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete megalapításában és működtetésében vállalt kiemelkedő szerepe, valamint a nagycsaládosok érdekvédelmét szolgáló munkája elismeréseként Török Dénes, a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének volt elnöke részére,   MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT polgári tagozata   kitüntetést adományozott....

Március 15-i ünnepség Réven

2021. március 16.

Réven március 14-én vasárnap délelőtt templomi esemény keretében emlékeztek meg az 1848-49- es szabadságharc kitörésének 173. évfordulójáról.

Koszorúzás nemzeti ünnepünkön

2021. március 16.
A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége nevében tegnap Egriben, a mai nap Szatmárnémetiben a Szent István téri Petőfi szobornál helyeztük el a kegyelet koszorúit.
 
 

Az online térben emlékeznek Esterházy János halálának napján

2021. március 5.

Az Esterházy János Zarándokközpont a Pázmaneum Társulással közösen 2021-re Esterházy- emlékévet hirdetett a mártírgróf születésének 120. évfordulója alkalmából.

Tovább ring a vándorbölcső Kászonban

2021. március 4.

Február 28-án, vasárnap az NSKI Kárpát-haza bölcsőprogramja keretében hármas bölcső továbbadásra került sor Kászonaltízben.

Mosonmagyaróvári jubiláló házaspárok köszöntése

2021. február 28.

A Házasság Hete apropójából egy rövid, de annál meghittebb ünnepségen köszöntötte a vezetőség az egyesület jubiláló házaspárjait február 13-án.

Farsang a Don Bosco Családok Egyesületében

2021. február 28.

Egyesületünk immár hatodik alkalommal szervezte meg a farsangi ünnepségét,de az idei több szempontból  is különleges volt. 

Hírlevél feliratkozás