KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Felavatták a Szent Louis és Zelie Martin Központot

2021. július 9.

A koronavírus-járvány ellenére a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat (BJMSz) minden téren megszakítás nélkül folytatta tevékenységét. Sőt, a karitatív szervezet új objektummal gazdagodott. Elkészült a Szent Louis és Zelie Martin Központ. Az avatóünnepségre számos vendég érkezett határon innen és túlról, többek mellett Anica Djamic, Horvátország ukrajnai nagykövete, a Szuverén Máltai Lovagrend tagja, Ugron Imre, a Szuverén Máltai Lovagrend magyarországi nagykövete, Babják Zoltán, a Beregszászi kistérség polgármestere, Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyház főgondnoka, Márton Zsuzsanna, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnöke.

Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete júniusban sem tétlenkedett

2021. június 30.

Júniusban megvalósult programok beszámolója.

ÜNNEPELT A TISZAKÁLMÁNFALVI MAGYARSÁG

2021. június 29.

A tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület 2021.június 26. ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját. A gazdag művelődési műsorral színesített ünnepségen átadásra került  a vendégfogadóvá átalakított és felújított harangozólakás.

Mosolyvirág Nagycsaládosok főbb eseményei júniusban

2021. június 29.
2021. június 15-én a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Szervezeti információs napján voltunk Budapesten. Tartalmas beszámoló hallhattunk, ahol többek között megtudhattuk, hogy a tavalyi év mentett élelmiszer mennyisége 8.252 tonna volt 7,07 Mrd Ft értékben. Örülünk, hogy mi egyesületünk is részese lehet ennek a nagyszerű munkának! A  kötetlen, jó hangulatú  találkozón Hadházi Fer...

Húszéves a Sámuel Alapítvány - Család, biztonság – új életesély

2021. június 25.

A mögöttünk hagyott húsz év alatt az isteni gondviselésnek és a szerető emberi szíveknek köszönhetően kilenc családtípusú gyermekotthon jött létre, és több mint száz gyerek talált meleg családi fészekre.

Janiga József emlékkiállítás Párkányban

2021. június 20.

A Széchenyi Társaság és a Szövetség a Közös Célokért program-sorozata keretében került sor Párkányban a Csemadok Házban  Janiga József Szülőföldtől a választott otthonig című emlékkiállítására.

Gazdag programok Orosházán

2021. június 19.
A Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza kreatív, alkotó délutánra hívta meg az egyesületi házukba a szokásostól eltérően most a felnőtteket. Egy új technikával ismerkedtek meg, amiről hitték is, meg nem is, hogy csodás alkotás kerekedik belőle. A vidám munka eredményét a képek mutatják.                 A következő napokban pedig folytatódott a tavaly megkez...

Duray Miklós kapta a Pro Probitate – Helytállásért díjat

2021. június 19.

Komáromszentpéteren adták át a Pro Probitate – Helytállásért díjat. A felvidéki magyar nemzeti közösség érdekében kifejtett közéleti tevékenységéért és helytállásáért Duray Miklóst tüntették ki.

 

Hírlevél feliratkozás