KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Éves beszámoló

2022-es év tevékenységének összefoglalása

2023. május 19.                                  ... További részletek

2020-as év tevékenységének összefoglalása

2021. május 10.

Elnöki beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2020-as tevékenységéről

További részletek

2018-as tevékenység összefoglalása

2019. május 27.

Elnöki beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2018-as tevékenységéről

További részletek

2017-es tevékenység összefoglalója

2018. október 1. *Összefoglaló beszámoló a KCSSZ 2017 évi tevékenységéről*   A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) között létrejött támogatási szerződésben meghatározott szakmai feladatok megvalósítását az alábbi kronologikus összeállításban foglaltuk össze. A felsorolt rendezvények a magyarországi helyszínek mellett Erdélyben... További részletek

2016-os tevékenységek összefoglalása

2017. december 5.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2016-os tevékenységéről


 

További részletek

2015-ös tevékenységek összefoglalása

2016. április 3.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2015-ös tevékenységéről

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a 2012-ben létrehozott Családlánc-mozgalom tavaly is folytatta vállalt küldetését, a családi és kulturális értékek, a házasság, valamint a gyermekvállalás népszerűsítését, továbbá a Kárpát-medencei magyar közösségi élet és a nemzeti öntudat erősítését. 2015 végére a KCSSZ és a Családlánc tagszervezeteinek száma 75-re emelkedett. Jelenleg további 9 szervezet csatlakozása van folyamatban.

További részletek

2014-es tevékenységek összefoglalása

2015. szeptember 17.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2014-es tevékenységéről

A KCSSZ az előző két évi tevékenységét folytatva továbbra is azon fáradozott, hogy erősítse és bővítse szerepét a Kárpát-medencében. Jelenleg elmondhatjuk, hogy a Családlánc-mozgalomhoz eddig 62 civil szervezet csatlakozott.

A Családlánc-mozgalom keretében a már korábban csatlakozott civil szervezetekkel olyan programok szervezését és lebonyolítását vállaltuk fel, ami főleg a határon túli magyarlakta civil szervezetek és az ott élő közösségek megerősítését szolgálta, mind tevékenységileg, mind az anyanyelv és a nemzeti önazonosság megőrzése terén.

A 2014-es esztendőben 68 programot tudtunk sikeresen megszervezni a tagszervezeteinkkel közösen. A programok sokszínűségét bizonyítja, hogy a táborok, családi napok, konferenciák, kapcsolatépítést szolgáló kirándulások, képzések, kulturális programok szervezése mellett kapcsolatépítésbe kezdtünk az ausztriai magyarság civil szervezeteit tömörítő szövetség képviselőivel. Ez csak az első lépés a nyugat felé való nyitásban, ami a 2015-ös esztendő egyik fő feladata lesz.

 

További részletek

2013-as tevékenységek összefoglalása

2015. szeptember 17.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2013-as tevékenységéről

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége a már 2012-ben megkezdett munkáját folytatva látott neki a 2013-as feladatok elvégzéséhez. A 2013-as év tevékenységei között a honlap (www.kcssz.hu) üzemeltetése, feltöltése mellett – mely átfogó képet ad magáról a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségéről, valamint az általa létrehívott, s 2012-ben megalakult Családlánc mozgalomról, – vagy 50 rendezvény megszervezését tudhatjuk magunk mögött. A rendezvényekre magyarországi helyszínek mellett, Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján és a Vajdaságban került sor.

További részletek

2012-es tevékenységek összefoglalása

2015. szeptember 17.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2012-es tevékenységéről

A szakmai feladatok szem előtt tartásával, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, a már január óta folyó előmunkálatokat követően látott neki a feladatok elvégzéséhez. Tevékenységünk első lépései között a honlapot (www.kcssz.hu) készítettük el. Ez átfogó képet ad magáról a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségéről, valamint a Családlánc mozgalomról és a 2012-es év eseményeiről. Tájékoztatást ad az írott és elektronikus sajtóban megjelent cikkekből, beszámolókból.  A szakmai feladatokat 3 részre bontva ismertetjük.

a.)    – szervezetek felkutatása

b.)    – programok ismertetése

c.)    – képzések ismertetés

További részletek

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár