KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Éves beszámoló

2018-as tevékenység összefoglalása

2019. május 27.

Elnöki beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2018-as tevékenységéről

További részletek

2017-es tevékenység összefoglalója

2018. október 1. *Összefoglaló beszámoló a KCSSZ 2017 évi tevékenységéről*   A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) között létrejött támogatási szerződésben meghatározott szakmai feladatok megvalósítását az alábbi kronologikus összeállításban foglaltuk össze. A felsorolt rendezvények a magyarországi helyszínek mellett Erdélyben... További részletek

2016-os tevékenységek összefoglalása

2017. december 5.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2016-os tevékenységéről


 

További részletek

2015-ös tevékenységek összefoglalása

2016. április 3.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2015-ös tevékenységéről

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a 2012-ben létrehozott Családlánc-mozgalom tavaly is folytatta vállalt küldetését, a családi és kulturális értékek, a házasság, valamint a gyermekvállalás népszerűsítését, továbbá a Kárpát-medencei magyar közösségi élet és a nemzeti öntudat erősítését. 2015 végére a KCSSZ és a Családlánc tagszervezeteinek száma 75-re emelkedett. Jelenleg további 9 szervezet csatlakozása van folyamatban.

További részletek

2014-es tevékenységek összefoglalása

2015. szeptember 17.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2014-es tevékenységéről

A KCSSZ az előző két évi tevékenységét folytatva továbbra is azon fáradozott, hogy erősítse és bővítse szerepét a Kárpát-medencében. Jelenleg elmondhatjuk, hogy a Családlánc-mozgalomhoz eddig 62 civil szervezet csatlakozott.

A Családlánc-mozgalom keretében a már korábban csatlakozott civil szervezetekkel olyan programok szervezését és lebonyolítását vállaltuk fel, ami főleg a határon túli magyarlakta civil szervezetek és az ott élő közösségek megerősítését szolgálta, mind tevékenységileg, mind az anyanyelv és a nemzeti önazonosság megőrzése terén.

A 2014-es esztendőben 68 programot tudtunk sikeresen megszervezni a tagszervezeteinkkel közösen. A programok sokszínűségét bizonyítja, hogy a táborok, családi napok, konferenciák, kapcsolatépítést szolgáló kirándulások, képzések, kulturális programok szervezése mellett kapcsolatépítésbe kezdtünk az ausztriai magyarság civil szervezeteit tömörítő szövetség képviselőivel. Ez csak az első lépés a nyugat felé való nyitásban, ami a 2015-ös esztendő egyik fő feladata lesz.

 

További részletek

2013-as tevékenységek összefoglalása

2015. szeptember 17.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2013-as tevékenységéről

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége a már 2012-ben megkezdett munkáját folytatva látott neki a 2013-as feladatok elvégzéséhez. A 2013-as év tevékenységei között a honlap (www.kcssz.hu) üzemeltetése, feltöltése mellett – mely átfogó képet ad magáról a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségéről, valamint az általa létrehívott, s 2012-ben megalakult Családlánc mozgalomról, – vagy 50 rendezvény megszervezését tudhatjuk magunk mögött. A rendezvényekre magyarországi helyszínek mellett, Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján és a Vajdaságban került sor.

További részletek

2012-es tevékenységek összefoglalása

2015. szeptember 17.

Beszámoló a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének 2012-es tevékenységéről

A szakmai feladatok szem előtt tartásával, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, a már január óta folyó előmunkálatokat követően látott neki a feladatok elvégzéséhez. Tevékenységünk első lépései között a honlapot (www.kcssz.hu) készítettük el. Ez átfogó képet ad magáról a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségéről, valamint a Családlánc mozgalomról és a 2012-es év eseményeiről. Tájékoztatást ad az írott és elektronikus sajtóban megjelent cikkekből, beszámolókból.  A szakmai feladatokat 3 részre bontva ismertetjük.

a.)    – szervezetek felkutatása

b.)    – programok ismertetése

c.)    – képzések ismertetés

További részletek

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete