KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Nagykállói Nagycsaládos Karácsony

2021. december 30.

Minden évben legnagyobb saját rendezvényünk decemberben a Mikulás-Karácsonyi ünnepségünk (Nagykállói Nagycsaládos Karácsony). 2021-ben legnagyobb gondot a helyszín kiválasztása okozta, mert a december 1.-től érvényes vírusvédelmi intézkedések miatt több lehetőség is bezárult. Végül a Nagykálló Város Önkormányzattól bérelt máskor is használt helyiségünkben tartottuk ünnepségünket. Nem kis munka árán sikerült a helyiségünket rendbe hozni és berendezni, hogy alkalmas legyen az ünnepség lebonyolítására.

Óév búcsúztató túra Pécsett

2021. december 29.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület a hagyományokhoz híven mecseki túrával búcsúztatta az óvévet és köszöntötte az új esztendőt december 27-én.

Eseményekben gazdag ünnep volt Réven

2021. december 29.

Karácsony estéjén a révi református templomban Papp Csaba helyi lelkész a Máté irása szerinti szent evangélium, 2. részének 1, 2, 10 illetve 11 verseinek alapján szólt a jelenlévőkhöz. Igehirdetést követően csomagosztásra került sor. 

Karácsonyvárás a Felvidéken

2021. december 22.

A Mátyusföldi Nagycsaládosok Egyesülete megalakulásatól, 1988-tól minden évben kb. 2O alkalommal rendezte meg karácsonyváró rendezvényeit, és ilyenkor Karácsony előtt Betlehemet is építünk.

Gyulára is eljött a Mikulás

2021. december 20.

December 18.-án 14 órakor a Gyulai Nagycsaládosok Egyesületéhez is eljött a Mikulás. Kicsik és nagyok már nagyon várták .

Megérkezett Kárpátaljára a betlehemi láng

2021. december 19.

Harmincéves lett a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség

Kincskeresés, hóemberépítés, adventikoszorú-készítés volt porondon Nagymegyeren

2021. december 17.

A nagymegyeri 23. számú Arany János cserkészcsapat egy Kalászcache nevű kalandra hívta a tagjait. Felvidék más településeihez hasonlóan Nagymegyeren is elrejtettek egy lelki táplálékkal teli „geoládát”.

Adventi gyertyagyújtás Pécsett

2021. december 15.

Egy szeles decemberi vasárnapon, advent 3. vasárnapján tartottuk a hagyományos adventi rendezvényünket. Az egészségügyi helyzet miatt a gyermekműsornak a Belvárosi templomban, a néptáncnak és a kézműves ajándékkészítésnek pedig a Ciszterci rend Nagy Lajos gimnáziumának  udvarán találtunk helyet.

Hírlevél feliratkozás