KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Gratulálunk!

2021. március 27.

Nem kis büszkeség tölt el minket, hogy tagjaink között tudhatjuk Uzsalyné Pécsi Ritát, aki tevékenységéért a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehette át.

VÉDD A MAGZATOT, VÉDD AZ ÉLETET!

2021. március 27.

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Családlánc felvidéki tagszervezeteinek vezetői és tagjai kezdeményezésére Dunaszerdahelyen szentmise keretében, majd a mise bemutatása után az alábbi levél felolvasásával emlékeztek meg arról, hogy az élet ajándék.

Tízéves a VITA HUMANA

2021. március 26.

Utoljára megalapításának 5. évfordulóján beszélgettünk a VITA HUMANA Polgári Társulás tevékenységéről. Idén fennállásuk 10. évfordulóját ünneplik, ebből az alkalomból Bándy Katalin, a civil szervezet elnöke számolt be munkájukról.

Az egyesület kiüríthetetlen fazeka

2021. március 26.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület ajándékokkal és jókívánságokkal 15 éve rendszeresen köszönti otthonukban az újszülött babákat.

Szombathelyi hírek

2021. március 25.

Március hónapban a járványügyi rendelkezések miatt semmilyen összejövetelt és rendezvényt nem tudtunk megtartani.

Közösségi tér rendezése Mosonmagyaróváron

2021. március 24.
Nagyon szép üveges szekrényeket kaptunk egyik egyesületi tagunk felajánlásaként. Ezzel lecserélhettük irodánk öreg bútordarabjait. A cserét, összekötöttük egy alapos takarítással, selejtezéssel, valójában mindent megmozgattunk az irodában, raktárunkban is rendszereztünk. Egymásra vigyázva, több lépcsőben varázsoltuk szebbé a várostól kapott közösségi terünket a Civil Házban. ...

Délvidéki hírek

2021. március 23.

A zentai Gyermekbarátok Egyesületében is zajlik az élet.

Pályázati sikerek és tavaszvárás a NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesületében

2021. március 22.
  Nagy-nagy örömmel számolunk be arról, hogy a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete a Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi felelősségvállalás kollégiumának döntése alapján „Civil szervezetek működésének és szakmai programok biztosítására ” című pályázati programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2021. kiírására benyújtott, N...

Hírlevél feliratkozás