KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

3. Különös december

2022. december 28.

A hűvös idővel együtt Különös december pályázatunk újra meghirdetésre került és vártuk a csodálatos, kreatív, szívmelengető alkotásokat. 

Nagycsaládos december

2022. december 28.

A Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete 2022 decemberében szerényebb körülmények között ünnepelte a karácsonyt, azonban számos kedvezmény és ajándék várta a tagcsaládokat.

Nagycsaládosok karácsonyváró és szülinapi ünnepsége

2022. december 27.

Nagykorúvá vált, azaz megalakulásának 18. évfordulóját ünnepelte a Csíkszeredai Egyesület a Nagycsaládokért, és 18 éve szervez bensőséges karácsonyi ünnepséget a többgyerekes családok számára.

Tartalmas szórványnap Réven

2022. december 26.

Hasas János elnök beszámolója

Csíki Anyák decembere

2022. december 24.

A Csíki Anyák Egyesülete az átlagosnál csendesebb decembert tervezett, szervezett 2022-re. Nem voltak adventi hangolódások, kézműveskedések, hiszen a városban olyan sűrű programfelhozatal tapasztalható az év ezen időszakában már évek óta, hogy az egyesület önkéntesei nem látták relevánsnak egy n-ik hasonló programot szervezni a helyi közösségnek, inkább jó partnerként, barátként ajánlani a másokét, népszerűsíteni a felületeinken ezeket. Így, több család is részt vett a Városháza által szépen megszervezett adventi vasárnapokon, a helyi Hagyományok Háza táncházain és kézműves foglalkozásain, a Doboz által szervezett mézeskalácsíráson, de még a Zengő térbe is eljutottunk néhány előadásra, bemutatóra.

Decemberi hírek az Életfa Családsegítő Egyesülettől

2022. december 21.

December 17-én, két év kihagyás után, 15. alkalommal szerveztük meg partnereinkkel, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségével, a Kolozsvári Belvárosi Unitárius Egyházközséggel és a Szabadság napilappal az Adventi Sokadalom rendezvényünket. 

Decemberben megvalósuló programok a KMNE szervezésében

2022. december 20.
Adventi alma/ almalé osztás a KMNE tagcsaládjainak   2022. november 28-december 2.   A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete harmadik éve szervezi meg az Adventi alma és almalé osztást, amelynek célja, hogy az ünnepi időszak beköszöntével megajándékozza a nagycsaládosokat és nem utolsó sorban, hogy egy kis vitaminnal is erősítsék a kicsik és nagyok immunrends...

Decemberi beszámoló Csíkszeredáról

2022. december 19.
**Állatsimogató december 2-án   A reggeli álmos tekinteteket az indulás pillanatában az izgatottság és a kíváncsiság állapota váltotta fel, hiszen napok óta találgattuk, vajon milyen állatokkal találkozhatunk a babusgatóban. Az út kissé fárasztó volt, de mindez feledésbe merült, mikor kis mikrobuszainkkal bekanyarodtunk a babusgató kapuján.   Hatalmas területen fekv...

Hírlevél feliratkozás