KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Mosonmagyaróvári Életfások májusa

2024. június 6.

Május 4-én magaságyás készítő tanfolyamon vettünk részt az Alpokalja Nagycsaládos Egyesület és a NOE Felső-Duna régiójának vezetője szervezésében Szombathelyen. Nagyon sok ismeretet és tananyagot kaptunk  a magaságyások építésével, feltöltésével, és beültethetőségével  kapcsolatban.

Május a Csíki Anyáknál

2024. június 5.

Mint minden évben, május első vasárnapja utáni héten Édesanyák Hete egy hetes rendezvényt tartott az egyesület.

Csongrádi tavasz

2024. június 5.

Tevékeny időszak ez egyesületünkben. Az április rögtön egy jó hírrel köszönt be, a TESCO "Ön választ, mi segítünk" programján II. helyezést értünk el, így a nyert összegből népi játékainkat javítjuk, számukat bővítjük.

31. ALFÖLDI ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK - HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

2024. június 5.

Május 3.-án, pénteken a Moholi Családok Egyesületének szervezésében Hódmezővásárhelyre látogattunk a 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági Kiállításra.

 

Családi hétvége

2024. június 4.

A Sámuel Alapítvány, tagcsaládjai számára rendszeresen szervez különböző érdekes programokat. Nincs ez másként a családi hétvégékkel kapcsolatban sem.

Máriaköszöntő május elején

2024. június 4.

A Szűzanya hónapjában adódott meg a kegyelem a Csíkszeredai Egyesület a Nagycsaládokért szervezetnek, hogy az elsőszombati Mária-köszöntőn Csíksomlyón vezethessék az imaórát, 

MÁJUSI BESZÁMOLÓ A GYERMEK BARÁTOKTÓL

2024. június 4.

Azon töprengett a csapat vajon milyen kézműves ötletet gondoljunk ki a gyerekeknek, amit majd ők elkészítenek az édesanyáknak.

A gyereknek a szülő szárnyakat ad

2024. június 3.

Negyedik alkalommal szerveztek gyerekemelést Dunaszerdahelyen

Hírlevél feliratkozás