KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Családi Játszódélután Pécsett

2022. szeptember 13.

Szeptember 11. napjának délutánján gyermekzsivajtól volt hangos a Zsolnay Negyed udvara.

A Sobri Jóska élményparkban jártunk

2022. szeptember 12.

Szombaton, szeptember 10-én nagyon korán keltünk. A Domus-parkolóban felszálltunk a buszra. Más nagycsaládosokkal együtt utaztunk Kislődre három órán át. Alvással, beszélgetéssel, nézelődéssel töltöttük az időt.

Pécsiek beszámolója a IX. Családi napról

2022. szeptember 8.

Egyesületünk elismerő oklevélben részesült a Kárpát-medence magyar családjai érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért.

A Kárpát-medencei családi napon jártunk

2022. szeptember 7.

A hétvégét Budapesten töltöttük a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége szervezésében megtartott XI. Családi Napon, melyen többszáz anyaországi, délvidéki, erdélyi, kárpátaljai és felvidéki család vett részt. 

Nyárbúcsúztató Családi nap Szigetközben

2022. szeptember 6.

Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete immár 15. alkalommal rendezte meg Családi Napját Dunaszigeten az ÖKO-Parkban

A Pogány Erzsébet-díj elismerésére várják a jelöléseket

2022. szeptember 5.

A Szövetség a Közös Célokért Pogány Erzsébetnek, a társulás néhai igazgatójának és társalapítójának állít emléket a Pogány Erzsébet-díj adományozásával.

LÁTÓSZÖGTÁGÍTÓ Barkán

2022. szeptember 5.

A Csermosnya – völgye utolsó kis, magyarlakta községében, amely a legrégebbi, anyakönyvvel bizonyítható búcsújáró hely is egyben, a PRO LE-TI polgári társulás 2022. szeptember 1-jén családi napot és találkozót szervezett a Sajó – menti családok és Csermosnya – völgyi családok részére.

Kárpát-medencei családok immár IX. alkalommal az Országházban

2022. szeptember 4.

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége immár IX. alkalommal kapott lehetőséget arra, hogy a hagyományos Családi napon együtt lehessen az Országházban. Az idén a koronavírus- járvány hatásainak következményeként azonban nem februárban, hanem szeptember 3-án került sor, dr. Kövér László fővédnökségével az anyaországból és a határon túlról a mintegy 500 személy meghívására.

Hírlevél feliratkozás