KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Áprilisi programok a Csíki Anyák környékén

2024. május 8.

Áprilisi programok a Csíki Anyák környékén

A gyereknek a szülő szárnyakat ad

2024. május 6.

Negyedik alkalommal szerveztek gyerekemelést Dunaszerdahelyen

Őseink nyomában - KMNE honismereti kirándulás

2024. május 1.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének egyik célja között szerepel az a szándék is, hogy tagcsaládjaival megismertesse szűkebb szülőföldünk nevezetességeit, történelmi emlékhelyeit. A program neve pedig: honismereti kirándulás és évente kétszer kerül megszervezésre. A részvételhez szükség volt a tagcsaládok előzetes jelentkezésére. A program népszerűségét pedig a többszörös túljelentkezés is jelzi, még annak ellenére is, hogy az egyesület 2 buszt is indított és közel 100 főnek biztosított egy kellemes élményekkel teli napot. 

NADE áprilisi beszámoló

2024. április 30.
Április 3. - A tavaszi szünetben önkéntesek segítettek a városi napközis táborban. Kézműves foglakozásukon sok tanuló lelkesen alkotott.   Április 15. NADE közgyűlés A testület elfogadta a tartalmi, pénzügyi és a közhasznúsági jelentést is. Programokban, adományokban gazdag évet zártunk, az ez évi további tervek is egyhangúlag elfogadásra kerültek.     Április...

Nagycsaládos füttyös, fiús április

2024. április 29.

A NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete az év második tavaszi hónapjában is számos programot valósított meg.

Mexikó színei

2024. április 28.

Mexikó színei  címmel  személyes beszámolóval és vetítéssel bővített  táncelőadást látott a  nagymagyari közönség. A pozsonyi Magisterial  táncegyüttes fennállásának 25 éve alatt több ízben látogatott el a távoli Közép-Amerika-i országba, hogy a helyszínen autentikus táncosoktól tanulva tökéletesítse tánctudását. Színek és mozdulatok kavalkádja jellemezte műsorukat. Kísérő rendezvényként két képzőművész azon alkotásai voltak megtekinthetők, melyeket  szintén a Mexikóban szerzett élmények inspiráltak. 

 
A rendezvényen a Nakk társszervezőként működött közre.
 

Orosháziak áprilisa

2024. április 27.

Az áprilisi hónap sok kellemes lehetőséget hozott egyesületünk életébe. A dolgos hétköznapok után, amik a családok számára nyújtott Élelmiszerbankos napi munkával telnek, most többféle szórakozási lehetőséggel is megkínálhattuk tagjainkat.

 

Az Első Kárpátaljai Lovas Sport verseny

2024. április 26.

Az Első Kárpátaljai Lovas Sport verseny Hljabász Okszána, az Ukrajnai Lovas Federáció Kárpátaljai Részlegvezetője és a Szelíd Lovas Népfőiskola közös szervezésében zajlott. Versenyzőink Ungvár, Munkács, Szolyva és Nagyszőlős környékéről érkeztek. Kezdő és haladó lovasaink lelkesen vettek részt a programon, rengeteg új élményt és tapasztalatot szereztek életük első versenyén.

Hírlevél feliratkozás