KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

A fiatalokért és a tudatos nevelésért

2024. április 25.

Konferencia a gyermeknevelés veszélyeiről és lehetőségeiről

Továbbra is sikeres a KMNE Önellátó Projektje

2024. április 24.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) idén is előnevelt csirkével nyújtott segítséget tagcsaládjainak, amihez kukoricát, vitamincsomagot és tápkoncentrátumot is adtak.

Idén másodszor tartott helyi összekötők-találkozót a KMNE

2024. április 23.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének életében kiemelten fontos helyet foglal el a helyi összekötőkkel való közös munka megtervezése, az elmúlt időszakra való visszatekintés, a következő programok átbeszélése. A negyedévenként megrendezésre kerülő második találkozójukat a Beregszászi Református Gyülekezeti teremben tartották, ahol Tarpai József, a KMNE elnöke az elmúlt negyedévet értékelte. Januártól napjainkig megannyi rendezvényt sikerült megszerveznie a nagycsaládos egyesületnek, melyeken a családok, szülők és gyermekek egyaránt méltán kikapcsolódhattak.

Gyermekbarátok áprilisa

2024. április 21.
 A Gyermekbarátok is jelen voltak április 6-án, a sportcsarnokban megszervezett családi expón. Míg a szülők nyugodtan nézelődtek, addig mi a gyerekekkel próbálkoztunk.   Április 20-án első alkalommal szerveztük meg a karaoke programunkat. A gyerekek meglepték a jelenlevőket, szebbnél szebb dalokat adtak elő.      ...

Kamaszprogram a Rákóczi Táborban

2024. április 16.

Jó társaság, jó hangulat egy csodás helyen - így jellemezték az elmúlt hétvégét a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének fiataljai.

“A legkisebb kedvesség is többet ér, mint a legnagyobb szándék” - önkéntesek a Vadvölgyben

2024. április 16.

“Jobb az önkéntes hétvége, mint bármelyik program!” 

 

“Együtt tevékenykedett az egész család, nagyon jó volt a csapat.”

 

“Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Reméljük mielőbb újra ott lehetünk!” 

 

- ilyen és ehhez hasonló visszajelzéseket kapott a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete az elmúlt önkéntes hétvégéről, amely a Vadvölgy panzióban zajlott 2024. április 11-14. között. Az alábbiakban az egyik résztvevő beszámolóját olvashatják:

Egy másik háború – Életvédelmi konferenciát tartottak Kárpátalján

2024. április 16.

Április 12–14-én életvédelmi szemináriumot rendeztek a Munkácsi járáshoz tartozó Pósaházán a munkácsi egyházmegye, az Ukrajnai Római Katolikus Püspöki Konferencia Családbizottsága és a Család és Élet Egyesület közös szervezésében, püspökök, papok, orvosok, pszichológusok, életvédők, érdeklődők részvételével.

Jövőkép tisztázó együttlét, tréning

2024. április 16.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület vezetősége és önkéntesei, 17 fő, április 13-14-én Mánfán a Bánusz tanyán tartalmas, vidám hétvégét töltöttek el együtt.

Hírlevél feliratkozás