KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Legfrissebb hírek

Felvidéki ankét

2020. november 30.

2020-ban a koronavírus elleni megszorítások miatt személyes találkozókra nem volt lehetőség, ezért megkértük a felvidéki tagszervezetek vezetőit, hogy pár szóban foglalják össze ez évi tevékenységüket.

Kondorosi nagycsaládosok novemberi beszámolója

2020. november 30.

Ez  ahónap is eseménydúsan telt, a pandémia ellenére számos rendezvényen vehettünk részt, támogattuk nagycsaládos tagjainkat és tartottuk a kapcsolatot az interneten keresztül.

Orosházi hírek novemberben

2020. november 28.

2020 novembere nem a látványos programok időszaka volt. A pandémia ideje alatt másfajta módon kell családjainkat segíteni. Fokozott elővigyázatossággal, a közösségi találkozások helyett az egyes családokra fókuszálva végeztük a munkánkat.

A szeretet ízei

2020. november 17.

Október 24-én szombaton első alkalommal került sor A SZERETET ÍZEI program átadó ünnepségére a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központban. A NOE Nagycsaládosok Országos Egyesülete) az elmúlt két évben csaknem 90 befőzőautomatával gazdagodott, amelyre a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete is pályázott és nyert egyet.

Magyar szórvány napja Réven

2020. november 17.

A magyar Országgyűlés 2015. november 3-án hozott döntése értelmében, a határon túli magyarság iránt viselt, az alaptörvényben rögzített felelősség jegyében november 15-ét, Bethlen Gábor erdélyi fejedelem születésének és halálának napját a magyar szórvány napjává nyilvánították. Ennek a jegyében tartottak rövid ünnepséget 2020. november 15-én, vasárnap Réven, a református templomban, immár hatodik alkalommal. 

Várrom túrán a nagycsaládosok

2020. november 12.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete 2020.október 25-én Honismereti kirándulást szervezett.

Pécsi nagycsaládosok hírei

2020. október 31.

2020. szeptember 26-án esős, borongós időre ébredtünk, de ez nem vette el a kedvünket a találkozásoktól és a balatoni élményektől.

A Gyermekbarátok Egyesülete aktívkodott októberben

2020. október 31.

Mindjárt a hónap elején sétát szerveztünk ahol gesztenyét, makkot és tobozokat gyűjtöttünk, amit majd karácsonyi kézműveskedéshez fel lehet használni.

 

Hírlevél feliratkozás