KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

„Családdal a Kárpát-medence jövőjéért" konferencia

2016. július 6.

A július 13-án megnyíló, három napig tartó Gombaszögi Nyári Táborban, 2016. július 14-én, csütörtökön 14 órától első alkalommal szervez találkozót a Kárpát-medence fiatal felnőttjei részére a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége Nemzetközi projektjének vezetése, a felvidéki Szövetség a Közös Célokért és a Pro Le-Ti Polgári Társulás. A tanácskozás címe „Családdal a Kárpát-medence jövőjéért".  A szervezők szeretnék a fiatalokat bevonni abba a civil családügyi munkába, amelyet a 2016. februári Budapesti Európai Ifjúsági Hétvégén dolgoztak ki. Szeretnék, hogy a hasonló gondolkodású fiatalok között elinduljon a kapcsolati háló kialakítása, és felismernék, hogy nincsenek egyedül a világban. Európa számos más országában is vannak velük egyező értékrendű, ugyanolyan célokért küzdő, családról álmodó, a családügyért tenni akaró kortársak.
 

Meghívott vendégek fogják képviselni a határon túli fiatalságot Délvidékről, Erdélyből, Kárpátaljáról, Felvidékről és Magyarországról.

Jeles európai szakértők előadásai mellett lehetőség lesz az együttgondolkodásra, a véleménycserére, a hozzászólásokra a családpolitika, a családok jövője témaköreiben, illetve arra is rámutatnak, mit tehetnek a fiatalok egy élhető és családbarát Európáért.

A program felelőse: Hideghéthy Andrea, a SZAKC munkatársa, a KCSSZ felvidéki koordinátora.(+421 918 309 149, pozsony@szakc.sk)« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár