KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A KCSSZ elnökének felhívása az október 2-i népszavazás alkalmából

2016. szeptember 6.

Tisztelt Tagság!
Október 2.-án véleménynyilvánító népszavazáson mondhatjátok el a véleményeteket arról, nemzeti hatáskörbe kerüljön-e a döntés a menekültek magyarországi befogadásáról. Az októberi országos népszavazáson azok a magyarországi lakóhellyel nem rendelkező választópolgárok, akik élni szeretnének szavazati jogukkal, akkor szavazhatnak, ha szeptember 17-én 16 óráig felvetették magukat a levélben szavazók névjegyzékébe. Annak, aki a 2014-es országgyűlési választások előtt, vagy azóta regisztrált, nem kell újra kérnie a regisztrációt. 

A regisztráció módjáról az alábbi linken lehet tájékozódni:
http://valasztas.hu/hu/ref2016/1134/1134_0.html#_Toc455496840

A személyes véleményem az, hogy az egyre növekvő migrációs áradat fenyegető társadalmi és gazdasági hatásait kizárólag a válság Európai Unión kívüli kezelésével és a befogadásról szóló döntések nemzeti hatáskörben hagyásával lehet mérsékelni, ezért én a szavazásra bocsátott kérdésre „nemmel” fogok szavazni.

Kérlek Benneteket, mindenképpen vegyetek részt az október 2.-ai voksoláson, és pártpolitikai érdekektől függetlenűl, szavazzatok Ti is a családotok, a nemzet és Európa biztonságára, tehát a befogadásról szóló döntések nemzeti hatáskörben tartása mellett.

 

Nagykálló, 2016. szeptember 6.

 

                                                  Üdvözlettel:                         

                                                                           Pataki János elnök   

 


« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár