KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Konferencia Brüsszelben

2017. november 30.

Brüsszelben szervez családkonferenciát Hölvényi György európai parlamenti képviselő és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének Nemzetközi Projektje. A december 4-én az Európai Parlamentben megrendezésre kerülő, „Family First? – Dillemas of Modern Youth” címet viselő nemzetközi tanácskozás központi témája a fiatalok gyermekvállalási hajlandósága lesz. Az előadók többsége a visegrádi országokból érkezik. A konferencia első szekciójának programjában Hölvényi György és Mihálffy Andrea nyitóbeszéde után felszólal az amerikai PhD Stephen Baskerville, Dr. Beneda Attila, az EMMI család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára, Maria Krupska és Enyedi László, a IV. Európai Ifjúsági Munkatalálkozó képviseletében, valamint Marijana Petir horvát és Anna Zaborska szlovák európai parlamenti képviselők.

Az esti, második szekciót Dr. Márki László ELFAC-elnök vezeti. Itt előadást tart majd a lengyel Dr. Szymon Grzelak, az IPZIN elnöke, a cseh PhDr Ludmila Trapková pszichológus, családterapeuta és MUDr Vladislav Chvála orvos, pszichoszomatikus orvosszakértő, családterapeuta, valamint Joó Kinga, a NOE alelnöke, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság tagja.        

December 5-én délelőtt a KCSSZ küldöttsége egy kapcsolatépítő rendezvényen a visegrádi országokból érkező családszervezetek képviselőivel találkozik.

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete