KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Adventi szeretetmorzsa

2017. december 18.

A Város adventi koszorúján felgyúlnak a gyertyák. Karácsonyra készülünk. Így az Adventi szeretetmorzsa szervezői is. Ismét ott várjuk majd Önöket a megszokott helyen, zsíros kenyérrel és teával, zeneszóval. És mindez nem kerül pénzbe. De most, hogy már hatodik alkalommal szervezzük meg az eseményt, talán már csak keveseknek lesz ez furcsa. Viszont azt kérjük minden kedves látogatótól, hogy szenteljen néhány percet saját idejéből a találkozásra. Ismerőseivel, velünk – váltsunk néhány szót az ünnep előtti forgatagban, a sietős dolgaink között, vagy csak egyszerűen hallgassuk a zenét. Az ünnepi fények, a dalok, a találkozások, a néhány perc itt töltött idő vélhetően nem fog csodákat művelni, de lehet, hogy távozáskor mosoly simul végig az arcunkon, miközben egymástól elköszönünk  és a Teremtőnek hálát adunk.

Szeretettel várjuk Önöket rendezvényünkre december 22-én, délután 4 órakor, Csíkszereda város adventi koszorújánál, a Csíki mozi közelében.

A szervezők: Szent Tamás Alapítvány, Gyulafehérvári Caritas, Családi Elhelyező Központok Szövetsége, Csíki Anyák Egyesülete, Romániai Magyar Cserkészszövetség - Csík körzete, Csibész Alapítvány,  Csíkszeredai Egyesület a Nagycsaládokért, Fokoláre mozgalom,   Márton Áron Katolikus Férfiak Szövetsége,  Juventutti Alapítvány, Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezete.« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete