KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A Bölcső NCSE Felhívása a Család Nemzetközi Napja alkalmából

2019. március 28.

1994-ben az ENSZ május 15-ét a Család Nemzetközi Napjává nyilvánította. A család, a társadalom legfontosabb "intézménye". Talán napjainkban még nagyobb szerepe van a nagybetűs CSALÁDNAK, amely bizonyítottan értékálló és értékteremtő, ösztönző erő, biztos háttér minden ember életében. Eddig két éven át közösen ünnepeltük ezt a szép napot a Kárpát-medencében élő magyar nagycsaládosokkal. Kezdeményezésünkhöz ez idő alatt minden régió kapcsolódott. Igaz, az időjárás egyik évben sem volt kegyes hozzánk határon innen és túl sem, de jókedvünket, összetartozásunkat nem tudta elrontani.

Szeretettel ajánljuk ismét a figyelmetekbe, a következő kezdeményezést!

Ünnepeljük együtt a Család Nemzetközi Napját 2019. június 1-én, szombaton, 10 és 17 óra között az egész Kárpát-medencében!

Felhívjuk a KCSSZ és Családlánc tagjait, hogy szervezzünk erre a napra minél több helyen ünnepséget!

Ha szívesen csatlakoztok, a következőket ajánljuk:

- találjatok ki minél ötletesebb „Családok határok nélküli játékát”, melyet lezárt borítékba helyezve hozzatok el magatokkal a május 19-i közgyűlésre, Budapestre, ahol sorsolással eldöntjük, hogy ki, kinek a feladatát kapja, amit június 1-én bonthat csak fel és közösen meg kell oldania csapatával

- az eddigi hagyományokkal szakítva, az idén nem lesz közös internetes bejelentkezés, mert eddig egyszer sem sikerült akadálymentesen megoldani, e helyett utólag mindenki készít egy összefoglalót a rendezvényéről és felteszi a csoportba

- lesznek bizonyos feladatok még, amit mindnyájan különböző országokban bár, de egyidőben, egyszerre teszünk

 

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, nincs más dolgotok, mint jelezni felénk csatlakozási szándékotokat április 30-ig, és kitalálni a feladatot, amit másnak szántok.

Reméljük, minél több szervezet csatlakozik, szeretettel várjuk visszajelzéseiteket!

 

Az április 30-i határidő után nem sokkal, újabb levéllel jelentkezünk.

 

Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete családjai nevében:

Szendi-Horváth Márta és Erősné Szabó Mária

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár