KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Vajdasági hírek

2020. augusztus 3.

Vajdaság-szerte a június hónap az Összetartozásunk Tüze rendezvény jelképes tűzgyújtásával kezdődött, ahol több Délvidéki településen a helyi egyesületek, szervezetek közösen emlékeztek meg a Trianon 100. évfordulójáról.

Az 100. évfordulóhoz kötődött a Szabadka-i Smile Nagycsaládosok Egyesülete által meghirdetett rajz- és fotópályázat is, amely az óvodásoktól a középiskolás diákok részére szólt.

Az egyesület, eredményes közreműködésnek köszönhetően, június elején, 25 családnak ajándékozott belépőket a Szabadka melletti palicsi Àllatkertbe. A járvány miatt kialakult szigorítások enyhítésével az egyesület, újabb kirándulásokat szervez tagjai részére, mint ahogy az elmúlt évekre is jellemző volt.

Június elején a Kishegyesi Nagycsaládosok Egyesület valamint a Vöröskereszt tagjai, közösen takarították ki a helyi Tűzoltóotthon konyháját és termét. Június 28-án Családi Napot szerveznek. Mindenkit szeretettel várnak reggel 9 órától a kishegyesi labdarúgópályán. Gyerekfoglalkozások, cserkész játékok várják a gyerekeket, valamint uzsonnát és ebédet biztosítanak minden résztvevőnek.



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás