KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Don Bosco Családok Egyesülete hírei

2020. szeptember 21.

Szeptember 11.-én részt vettünk a muzslyai búcsú alkalmával megtartott szentmisén, a mise után pedig szalonnasütést szerveztünk a Felnőtt Cserkészklubbal együtt a két egyesület tagjainak,mivel hogy a búcsúi ünnepség a koronajárvány miatt elmaradt. A gyerekek különböző játékokon vehettek részt, a felnőttek pedig társalgáson és beszélgetésen keresztül próbálták feldobni a hangulatot. 8-10 gyerek és ugyanannyi felnőtt vett részt.

 

 

 

 

E hónap 19.-én, a Könyvet-otthonra program részeként vehették át a csomagokat a DBCSE tagjai és a többi részesültek,amelyet Magyarország kormánya megbízásából az Emberi Erőforrások Minisztériuma adományozott,a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete koordinálásával.A csomagosztás után beszélgetés és elemzés következett. A könyveket nézegetve vettük észre,hogy a csomagok felnőtt- és gyerekkönyveket,magyar és világirodalmat tartalmaznak és hogy a család minden tagjának van olvasnivaló.

Köszönet a program megvalósulásáért Magyarország Kormánynak, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a MKKE-nek és a KCSSZ-nek.                 

                                  Sarnyai Attila,DBCSE



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék