KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Helyi összekötők találkozója a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületénél

2020. szeptember 14.

Szeptember 11-én tartotta meg a KMNE a helyi összekötők találkozóját. A találkozóra 15 településről érkeztek összekötők, akik önként vállalták, hogy munkájukkal támogatják az egyesület tevékenységét és népszerűsítését.

Ahogy már megszokhattuk, ezt a találkozót is Tarpai József alelnök vezette. József elsőként ismertette az elmúlt programjainkat röviden. Végignézték az elkövetkezendő programokat is , amelyeket lehetőségeinkhez mérten és a szabályozásnak megfelelően meg tudunk tartani. Ezt követően mindenki beszámolt, hogy érzi magát , milyen érzésekkel érkezett a találkozóra.

Majd a továbbiakban az összekötők megosztották ötleteiket, meglátásaikat, kérdéseiket a jelenlévőkkel. Az alkalom céljai között volt, hogy a koordinátorokon keresztül aktivizálják a tag családokat, a vezetők megismerjék az egyesületi tagokat érintő problémákat, és ezekre megoldást keressenek. A program nagyon jó hangulatban zajlott.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete szeretné, ha minden nagycsaládoshoz eljutnának hírei, lehetőségei, ezért helyi összekötőkre lenne szükségünk, akikkel tarthatnánk a kapcsolatot. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék segíteni munkánkat, és vállalják az önkéntes helyi összekötő szerepét.

Köszönet a megvalósulásért a Magyar Kormánynak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár