KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Réven is szétosztásra kerültek a Könyvet-otthonra program kötetei

2020. október 14.

Magyarország kormánya megbizásából az Emberi Erőforrások minisztériuma nemrég könyveket adományozott. A pandémiás időszakban olyan társadalmi csoportokat kiván segiteni a magyar állam, amelyeknek igazán szükségük van a tartalmas kikapcslódásra, mint a nagycsaládosok vagy a gyermeküket egyedül nevelők.

A könyvcsomagok felnőtt-és gyerekkönyveket, magyar-és világirodalmi alkotásokat egyaránt tartalmaznak. Az adományok eljutottak a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Családlánc partiumi és erdélyi tagszervezeteihez, igy a Pro Rév Egyesülethez is. Mindenhol örömet szereztek ezzel az adománnyal, köszönettel fogadták az ajándékcsomagokat és az összes helyen külön meglepetés volt azok tartalmát felfedezni.

“Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.” mondta Gabriel Garcia Márquez. Bizakodunk abban, hogy a fiatal nemzedékünk hátizsákjában mindig lesz egy könyv, mert abból a gyerekből, aki olvas, olyan felnőtt lesz, aki gondolkodik.« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár