KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sportnap Beregszászban

2020. október 14.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete október 3-án, szombaton rendezte meg az idei második sportnapját, Beregszászban. Mivel a mostani körülmények miatt nem lehetett beltéri programokat szervezni ilyen nagy létszámban, ezért a beregszászi "Szabadság" stadionban voltunk.

Mikor már mindenki megérkezett a helyszínre, az egész napot egy közös imával kezdtük. Ezután a csapatok elosztása következett, ahol 5 csapat kapitány választotta ki a játékosokat a csapatba, és kezdődött is a megmérettetés. A versenyszámok nagyon sokszínűek, érdekesek és szórakoztatóak voltak.
Zsákban futással kezdtünk, majd volt még kosárba dobás, talicskázás, dekázás, és különböző feladatok. Ezekben az tetszett a legjobban számunkra, hogy nem csak nagyobban vehettek részt rajtuk, hanem minden korosztálynak fontos szerepe volt a játékokban. Végül a szoros versenyben a piros csapat szerezte a legtöbb pontot, de szerintem minden csapat győztesként érezhette magát, hiszen nagyon élvezetes volt a játék.
A verseny után minden család kapott ajándékokat az egyesülettől ami egy focilabdát, egy twistert és egy bokán pörgő játékot tartalmazott. Babják Zoltánt, Beregszász polgármesterét is köszönhettük körünkben az nyereményosztásnál. Sőt, a gyerekek egy nagy doboz édességet is kaptak tőle.
A programhoz egy jól kiérdemelt ebéd is tartozott. Minden család külön pizzákat kapott. Ezután még 2 KMNE-és tortával is megvendégeltek bennünket.
Nagycsaládos kamaszként elmondhatom magamról, hogy nagyon tetszett ez az együtt töltött nap, jók voltak a programok, szuper volt a közösség, a helyszín is teljesen megfelelő volt. Sok szép élményt szereztem ezen a programon, és remélem,hogy jövőre is sor kerül a rendezvényre!
Köszönet a megvalósulásért a Magyar Kormánynak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek. 

Tarpai Julianna, résztvevő« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 25.

10:30

Taksonyfalva, Felvidék

május 25.

08:30

Taksonyfalva, Felvidék