KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sportnap Beregszászban

2020. október 14.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete október 3-án, szombaton rendezte meg az idei második sportnapját, Beregszászban. Mivel a mostani körülmények miatt nem lehetett beltéri programokat szervezni ilyen nagy létszámban, ezért a beregszászi "Szabadság" stadionban voltunk.

Mikor már mindenki megérkezett a helyszínre, az egész napot egy közös imával kezdtük. Ezután a csapatok elosztása következett, ahol 5 csapat kapitány választotta ki a játékosokat a csapatba, és kezdődött is a megmérettetés. A versenyszámok nagyon sokszínűek, érdekesek és szórakoztatóak voltak.
Zsákban futással kezdtünk, majd volt még kosárba dobás, talicskázás, dekázás, és különböző feladatok. Ezekben az tetszett a legjobban számunkra, hogy nem csak nagyobban vehettek részt rajtuk, hanem minden korosztálynak fontos szerepe volt a játékokban. Végül a szoros versenyben a piros csapat szerezte a legtöbb pontot, de szerintem minden csapat győztesként érezhette magát, hiszen nagyon élvezetes volt a játék.
A verseny után minden család kapott ajándékokat az egyesülettől ami egy focilabdát, egy twistert és egy bokán pörgő játékot tartalmazott. Babják Zoltánt, Beregszász polgármesterét is köszönhettük körünkben az nyereményosztásnál. Sőt, a gyerekek egy nagy doboz édességet is kaptak tőle.
A programhoz egy jól kiérdemelt ebéd is tartozott. Minden család külön pizzákat kapott. Ezután még 2 KMNE-és tortával is megvendégeltek bennünket.
Nagycsaládos kamaszként elmondhatom magamról, hogy nagyon tetszett ez az együtt töltött nap, jók voltak a programok, szuper volt a közösség, a helyszín is teljesen megfelelő volt. Sok szép élményt szereztem ezen a programon, és remélem,hogy jövőre is sor kerül a rendezvényre!
Köszönet a megvalósulásért a Magyar Kormánynak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek. 

Tarpai Julianna, résztvevő« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete