KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Októberi programok Mosonmagyaróváron

2020. október 30.

Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete beszámolója

 

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség minden év október első szombatján Civil Börzét tart a város Kulturális Központjában. Ezen a börzén lehetőséget kapnak az egyesületek, hogy  bemutassák tevékenységüket a város lakosságának. Hagyományosan mi is részt vettünk ezen a bemutatkozón, ahol egyben különböző díjakat is átadnak. Javaslatunkra,  az egyesület rászoruló családjainak nyújtott támogatása alapján,  Gyömbér Rita cukrászmester Mecénási díjat vehetett át.

Október 9-én véradásra hívták a civil szervezetek tagjait. Egyesületünk a második helyen végzett a vért adó tagok száma alapján.

Október 10-én az ásványrárói Faragó család Szüreti mulatságra hívta a tagokat. No nem nagy szőlősgazdák, de annyi mindig terem, hogy tagjaink mustként megkóstolják a szőlő levét és jusson a szőlőlekvárhoz is. A jó idő, a közös főzés, szőlőpréselés, lekvár főzés, a batyuból előkerülő sütemények és egyéb finomságok, mind-mind hozzájárultak a rendkívül jó hangulat kialakulásához. Gyerekek, felnőttek élvezték a közösségépítő programot, amelyet vidám hangulatú tánccal fejeztek be az esti órákban.

Október hónapban is folytattuk a keddenkénti ruhabörzét.

Dr. Orbán Józsefné elnök

 

 

 

 

 

 

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

február 01.

-
április 15.

Életmese Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

március 01.

-
május 31.

Ipolynyék (Vinica), Felvidék

március 01.

-
június 1.