KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mikulás és Karácsonyvárás Zentán

2020. december 2.

Az idei év nehézségei és szabályozásai sem akadályozzák meg a Mikulást, hogy  meglátogassa a gyerekeket és ajándékkal kedveskedjen nekik.

A Kárpát-medencei Családszervezet Szövetsége és a Gyermekbarátok Egyesülete közös programján a Mikulásnak, Zenta területén van lehetősége meglátogatni a gyerekeket. A Mikulás csenget, amikor megérkezik, a kis csizmákba a ház előtt helyezi el az ajándékot, közös fotó készítésére is lesz lehetőség a járványügyi szabályokat betartva! Verssel, mondókával is kedveskedhetnek a gyerekek a Mikulásnak, de csak szabadban.
Idén a világjárvány miatt különösen nagy hangsúlyt kap az otthon, családi körben, az adventi koszorú gyertyáinak fényében a beszélgetéssel teli várakozás.
És itt mondjuk el, hogy a karácsonyi kézműves programunk is másként fog zajlani.
December 9.-én a Fő utca 15, a Gyermekbarátok székhelyén vehető át a kézműves alapanyagok, délután 15,30 tol-17,30- ig. Természetesen a Télapó is velünk várja az alkotni vágyó gyerekeket, hogy megajándékozza őket. Mikor a gyermek és a család elkezdi, az alkotást le kell fotózni és miután elkészült, a végleges munkáról is kérünk egy fotót, December 12.- ig,1 2óráig.


Mindezek a programjaink a Kárpát-medencei Családszervezet Szövetségének a támogatásával valósulhatott meg.

.



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék