KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Online adventi várakozás nagycsaládosan, avagy lelki egység az ünnepek előtt a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesületében

2020. december 16.

Idén az ünnepekre való felkészülés kicsit más, mint régebben.

Tavaly, s az elmúlt években ilyenkor már a 3. alkalommal találkoztunk a családokkal, 3 adventi foglalkozáson voltunk túl, ahol a gyerekek kézműveskedtek, az anyukák és a nagymamák sütöttek-főztek, az apukák ajándékokat barkácsoltak, együtt voltunk, meggyújtottuk adventi koszorúnkon sorra a gyertyákat, énekeltünk, verseltünk, beszélgettünk, játszottunk. Most az adventi várakozást egy online rendezvénnyel helyettesítettük, így készültünk testileg és lelkileg a karácsonyra.
December 7-11-ig a családoknak egy-egy meglepetés "dobozkát" adtunk át, benne olyan alapanyagokkal, kreatív termékekkel, amelyekből otthon, biztonságos környezetben elkészíthették saját kezű kis ajándéktárgyaikat, díszeiket. December 13-án online rendezvényt tartottunk, amely során fotókkal, kis videókkal is segítettük a családi kreatívkodást. Nagyon örültünk, amikor sorra érkeztek e-mailben a családi fotók az otthoni kézműveskedésről, a kész produktumokról. A december 14-ei héten karácsonyi segélycsomagok kiosztására került sor a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége jóvoltából. Munkatársaink és önkénteseink már az előző héten nagy-nagy szorgalommal állították össze az élelmiszercsomagokat, amelyek tartós élelmiszereket tartalmaztak. Köszönjük szépen a KCSSZ támogatását! Nagy segítség volt ez a családoknak! Nagy-nagy örömmel vitte haza ma mindenki a hatalmas élelmiszercsomagot. Nem győztek hálálkodni!

Elnökségünk és minden tagcsaládunk nevében kívánok áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt!
Lévai Andrea, a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete elnöke

 

 

 

 

 

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

május 30.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi házának udvara

Gyermekmosoly, gyermeknapi rendezvény

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

június 05.

Csongrád, nagycsaládos egyesület közösségi háza

Családok Nemzetközi Napja és Apák Napja

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 20.

Csongrád

Makk Marci IX. Nemzetközi Egészség- és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete