KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Online adventi várakozás nagycsaládosan, avagy lelki egység az ünnepek előtt a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesületében

2020. december 16.

Idén az ünnepekre való felkészülés kicsit más, mint régebben.

Tavaly, s az elmúlt években ilyenkor már a 3. alkalommal találkoztunk a családokkal, 3 adventi foglalkozáson voltunk túl, ahol a gyerekek kézműveskedtek, az anyukák és a nagymamák sütöttek-főztek, az apukák ajándékokat barkácsoltak, együtt voltunk, meggyújtottuk adventi koszorúnkon sorra a gyertyákat, énekeltünk, verseltünk, beszélgettünk, játszottunk. Most az adventi várakozást egy online rendezvénnyel helyettesítettük, így készültünk testileg és lelkileg a karácsonyra.
December 7-11-ig a családoknak egy-egy meglepetés "dobozkát" adtunk át, benne olyan alapanyagokkal, kreatív termékekkel, amelyekből otthon, biztonságos környezetben elkészíthették saját kezű kis ajándéktárgyaikat, díszeiket. December 13-án online rendezvényt tartottunk, amely során fotókkal, kis videókkal is segítettük a családi kreatívkodást. Nagyon örültünk, amikor sorra érkeztek e-mailben a családi fotók az otthoni kézműveskedésről, a kész produktumokról. A december 14-ei héten karácsonyi segélycsomagok kiosztására került sor a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége jóvoltából. Munkatársaink és önkénteseink már az előző héten nagy-nagy szorgalommal állították össze az élelmiszercsomagokat, amelyek tartós élelmiszereket tartalmaztak. Köszönjük szépen a KCSSZ támogatását! Nagy segítség volt ez a családoknak! Nagy-nagy örömmel vitte haza ma mindenki a hatalmas élelmiszercsomagot. Nem győztek hálálkodni!

Elnökségünk és minden tagcsaládunk nevében kívánok áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt!
Lévai Andrea, a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete elnöke

 

 

 

 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék