KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Hírek Debrecenből

2021. január 29.

Egyesületünk a szokásos napi élelmiszermentésből (az áruházak által el nem adott pék- és zöldségáru) napi szintű családjaink felé való szétosztási tevékenységén túl januárban is kapott nagyon sok bútor, ruhanemű, sőt gyerekjáték felajánlásokat is.

Ezen túlmenően megvalósított online programjaink, amit a belső levelező listánkon és a zoom-os felületen valósítottunk meg:

Január 13-án a Covid tudnivalókról, tévhitekről, az Oltassam, ne oltassam be magam, érvek mellette és kérdőjelek témája körül körül forogtunk. A téma előadója:dr. Szalontai Sándor

Január 19-én megrendezésre került Debrecenben Konzorciumi ülésen megszavazott Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia módosítása, a Konzorciumi Együttműködési Megállapodás módosítása tárgyában CLLD online találkozó, melyen egyesületünk is részt vett a civil szféra képviseleeként.

Január 27-én szerdán, január 27-én 17.30-tól dr Szalontainé Kovács Judit tartott előadást az adó és jogszabály családjainak is érinthető változásairól. Mindig nagyon érthető és roppant hasznos információkat kaphatunk jogászunktól.

Január 27-én a fiataljaink is "találkoztak"  online workshop-on. Radnai Zsuzsa tartott online foglalkozást fiataloknak az Életfonal Közhasznú Egyesület KINCSEM-PROGRAM projektje keretében önismeret, hatékonyságnövelés témában. A foglalkozásra 14 és 29 év közötti fiatalokat vártunk.

 

Radnainé Filep Ildikó, elnök
Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár