KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Hírek Délvidékről

2021. január 29.

A Gyermekbarátok egyesülete a 2021-es évet átszervezte, online tevékenységre, kézműves, ügyességi programokra.

 

Addig folytatjuk, így ameddig nem tudunk szervezni közös programot, sok-sok játékkal, és különféle ügyességi feladatokkal.

Első feladat próbálkozásra rajzolni kellett, a téma az ünnepek illetve a szünidő volt. Január 9-én érkeztek be a rajzok.

A gyermekbarát egyesületében 2021.január 13. megtartottuk az évi közgyűlést, a tavalyi évet zártuk és az idei év terveit beszéltük meg. Az aktív tagok könyv adományban részesültek a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége által adományozott könyvekből. Majd a tagjainknak és gyermekeiknek illetve unokáinak édesség csomagot osztottunk ki.

A következő feladatra papír tányért és puffasztott rizst készítettünk elő és a feladat egy hóember illetve a másik pedig saját ötlet volt, az alapanyagból, vagy esetleg bármilyen magokból lehetett képet készíteni, ragasztva a papírra. Az eszközöket kiosztottuk illetve eljuttattuk a jelentkező gyerekek részére.

Január 30-án érkeztek a szebbnél szebb kézműves képek.

Továbbá igyekszünk minden vasárnap mesével, illetve verssel kedveskedni a gyerekeknek a  gyermekbarát facebook oldán  a mese kedvelők örömére.

Sok gyermek örömére folytatjuk, és tervezzük a következő feladatot. 

 

 

 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár