KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Kerekesszékkel a jégen!

2021. január 30.

A Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat az elmúlt hetek folyamán két alkalommal szervezett korcsolyázást a Beregszász központjában található Ice Land korcsolyapálya felajánlása jóvoltából.

Azzal a céllal szerveztük meg közös élménynapi programunkat, hogy feltöltődést, pozitív élményeket biztosítsunk a nehezebb élethelyzetben lévő gyermekek számára, ebből erőt merítsenek a hétköznapok kihívásaival szemben. Sok gyermek gurulhatott a jégen, akiket a jégpálya oktatói és a Szeretetszolgálat önkéntesei segítettek. Hatalmas élmény volt ez a gyermekek számára, amelyet felhőtlen örömmel és sok-sok mosollyal viszonoztak. A gyerkőcök nemcsak bátorságukról, hanem akaraterejük is bizonyságot tettek. Egy kislány, aki számára a minden napi helyváltoztatás problémái mindennaposak, a mankót, kerekesszéket hátrahagyva, saját akaratából korcsolyát húzott, amely örök élmény marad számára. Ilyenkor átértékelünk dolgokat, ami nekünk megszokott, másnak sokszor csak álomnak tűnhet.

Bízunk benne, hogy ezeknek az élményeknek, hatalmas támogató és gyógyító erejük van. A Beregszászi Máltai Szeretetszolgálat ezúton szeretné köszönetét kifejezni a beregszászi Ice Land korcsolyapályának, akik biztosították a gyermekek számára az ingyenes részvételt és oktatói segítségét.

Papp Anita,
a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat munkatársa



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár