KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Tanácskoztak a magyarországi régió tagszervezeti vezetői

2021. február 22.

A KCsSz magyarországi régiójához tartozó 13 szervezet vezetői on-line konferencián értékelték az elmúlt év tapasztalatait Márton Zsuzsanna elnökasszonnyal.

Elsőként a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elmúlt évéről és az idei tervekről adott tájékoztatást Márton Zsuzsanna. Elmondta, hogy nehéz évet zárt a szövetség, a pandémia miatt csak a februári, szokásos Házasság Hete kapcsán megszervezésre kerülő családi nap valósult meg az Országházban. Az ezt követő eseményeket csak az on-line térben lehetett megrendezni. Ugyanakkor nagy előrelépést jelentett, hogy a szövetségnek önálló irodája lett, a régiós titkároknak köszönhetően szervezettebben, összehangoltabban tud működni a szövetség. A megújult, fiatalos honlapnak köszönhetően könnyebb a tájékozódás a szövetség munkájáról. Első alkalommal sikerült tavasszal megszervezni a Kárpát-medencei Nagy Családi Vetélkedő két on-line fordulóját, mely sok család számára jelentett felhőtlen kikapcsolódást, örömöt.

A résztvevő szervezetek vezetői ezután beszámoltak az elmúlt évi tevékenységükről, mely a pandémia ellenére igen színes, sokrétű volt köszönhetően a KCsSz támogatásának is. Jó látni, hogy az igen komoly nehézségek ellenére ennyire életerősek a magyarországi családszervezetek, a tagság aktivitása, optimizmusa töretlen. Lelkesen és örömmel vesznek rész a legkülönfélébb programokon.

A megbeszélésen felmerült új ötleteket igyekeznek beépíteni a KCsSz 2021-es év programjába, ígérte meg Márton Zsuzsanna.  



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék