KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Az egyesület kiüríthetetlen fazeka

2021. március 26.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület ajándékokkal és jókívánságokkal 15 éve rendszeresen köszönti otthonukban az újszülött babákat.

Két éve bevezettük a komatálazást, vagyis, hogy a család részére néhány hétig minden nap más viszi az ebédet. Ennek legfontosabb gyümölcse a közösség építése, erejének megtapasztalása, emellett természetesen óriási segítség a kismamának.

Most az online oktatás korában még nagyobb szükség van rá, hogy figyeljünk egymásra és tegyünk a másikért.

Az elmúlt két hónapban két újszülöttel gazdagodtunk, Istennek legyen hála. A Dénes családba a hatodik, a Tóth családba az ötödik gyerek érkezett. Mindkét tagcsaládunk két hétig kapta az egyesület kifogyhatatlan fazekából a finomságokat. A Dénes család így köszönte meg a segítséget:

Szeretnénk megköszönni az egyesület kiüríthetetlen fazekát. Két és fél héten keresztül etettétek nem kis létszámú családunkat finomabbnál finomabb ebédekkel. Nagyon nagy segítség volt ez számunkra, de főleg nagyon jól eső érzés volt megtapasztalni, hogy ebben a vírusos helyzetben, amikor mindenkin nagyobb a teher, ilyenkor is azonnal kapunk, számíthatunk Rátok. Ez a közösség összetartó ereje. Hálásak vagyunk érte!

Köszönjük szépen! 

Dénes család (Matyi, Enikő, Hanga, Matykó, Huba, Bolda, Panka, Bejke)

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék