KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Online mentálhigiénés beszélgetések Kárpátalján

2021. április 15.

Az Állj Mellénk Alapírtvány és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége szervezésében online mentálhigiénés beszélgetési lehetőséget kínáltunk fel az arra igényt tartók számára.

A beszélgetések négy fővel történtek, változó időközönként, attól függően, hogy a klienseknek mikor volt rá igényük és lehetőségük. A karantén  megnehezítette a beszélgetések kialakulását, mert amikor a gyerekek otthon vannak, a szülők nehezen találnak időt magukra, főleg egy mélyebb beszélgetésre. Az online beszélgetések előnye, hogy bármilyen távol éljen egy kliens a beszélgetéseket meg lehet valósítnai. Négy fővel beszélgettem, mindenkivel hat alkalommal. A négy fő 30-50 év közötti nő volt, akik családi gondokkal küzdöttek. 

Klienseimnek sokat jelentett ez a lehetőség. Mindannyian hálásak voltak, hogy megoszthatták problémáikat, ezáltal jobban átláthatták saját helyzetüket. A pályázat megvalósításának időszaka lejárt, de klienseimmel továbbra is tartom a kapcsolatot. Köszönöm a lehetőséget, amely segített a négy nő életének ebben a szakaszában.

Tisztelettel,

Margitics Ildikó
Állj Mellénk Alapítvány, Nagyszőlős



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék