KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Gyermekbarátok Egyesületének júniusi programja

2021. június 15.

A Gyermekbarátok lendülete nem csökkent!

Június 2-án személyesen adtuk át az édesség csomagot azoknak a gyerekeknek, akik a legszebb alkotást készítették el, illetve nagyszerű gondolatokat valósítottak meg a terepasztal feladattal.

A Gyermekbarátok egyesülete a pandémia időszak alatt is aktív volt, folyamatosan osztottunk ki kézműves alapanyagokat, feladatokat, amit odahaza tudtak elkészíteni, akár a család segítségével a gyerekek.

Hogy végre enyhültek a szigorú szabályok, megszerveztük a szabadtéri közös programunkat a zentai önkéntes tűzoltó testülettel. Nagy volt az érdeklődés, gyerekek és szülők is szívesen figyeltek és vettek részt a programban. Megismerkedtünk a tűzoltók, munka eszközeivel, felszereléseivel illetve a tűzoltó autókat is megtekintettük alapos tájékoztatás mellett. Majd az épület mögött az udvaron különféle játékokkal ismerkedtek és próbálhattak ki a gyerekek. Mindezek után vonultunk be a terembe, piknikre Zsuzsamama pék kiflit sütött a mai rendezvényünkre, amit nagyon köszönünk neki. Majd folytatódott a tűzoltó kifestő lapok színezése, és a papír tűzoltó sapi készítése.

Örömmel zártuk a programunkat, 51 gyerkőc jelenlétével, és pár szülővel.

De a meghirdetett rajzpályázatra is érkeztek szebbnél szebb rajzok. Amiknek a Zentai Múzeum helyet adott és meg lehet tekinteni.

A Zentán megrendezett Tiszavirág fesztiválon is részt vettünk, ahol a gyerekeknek,szinezőt készítettünk, kézműves, memória, ügyességi  játékkal kedveskedtünk.

A Gyermekbarát csapata megerősítést kapott, hogy vannak érdeklődések a programokra, és örömmel tervezzük majd a következő szabadtéri programot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék