KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Családokkal Esterházy János örökségének nyomában

2021. augusztus 24.

Az Esterházy János- emlékév programjához csatlakozva, a Szövetség a Közös Célokért és a Mátyusföldi Nagycsaládos Egyesület meghívására a Felvidéki Magyar Ifjúságért Társulás tagcsaládjai, augusztus 19-21 között vendégeskedtek a zoboralji Alsóbodokon, az Esterházy Zarándokközpontban.

 

 

A Szövetség a Közös Célokért és a KCSSZ közös programjának keretében a résztvevő családok felnőtt tagjainak Hideghéthy Andrea és Jandura Péter, a SZAKC képviseletében kommunikációs foglalkozást tartott. Ennek célja olyan kommunikációs stílus bemutatása volt, amivel bátran és magabiztosan tudják az emberek feltárni gondolataikat, véleményüket, anélkül, hogy megbántanának másokat. A résztvevő szülők gyakorlati szituációk megélésével, elemzésével, egyéni és kiscsoportos témafeldolgozással lehetőséget kaptak arra, hogy felismerjék saját viselkedésüket, és ízelítőt kaptak az egyéni kommunikációs technikák fejlesztési lehetőségéiről is.

A foglalkozás nagy siker volt, amit a szervezők nagy örömére a szülők ki is fejeztek, rámutatva arra, hogy véleményük szerint több ilyen tanulási alapon működő programot kellene megvalósítani mind a szülők, mind a tinédzser korú gyerekek számára. 

 

 

 

 

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

október 20.

-
december 30.

Családban élni jó – Videópályázat

Esemény
Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány

október 30.

14:00

Budiszava-Tiszakálmánfalva, Vajdaság

XV. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor ME Tiszakálmánfalva

november 06.

17:00

Horgos, Délvidék

Régiós Találkozó

Találkozó
KCSSZ