KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Kiszállás Dercenben

2021. szeptember 22.

A 2021-es év kiemelten is fontos szerepet játszik a Sámuel Alapítvány történetében, hiszen ebben az évben ünnepelhettük az alapítvány fennállásának 20. évfordulóját.

 

E jeles alkalom kapcsán egész évben arra törekszünk, hogy az alapítványt minél több helyen megismerjék és bekapcsolódjanak olyan szülőpárok, akik az örökbefogadás vagy a családtípusú gyermekotthon alapításának gondolatát forgatják szívükben. Ebből kifolyólag kiszállásokat szervezünk, vagy gyülekezeti meghívásoknak teszünk eleget ezzel is bemutatva missziónkat.

Szeptemberben Zsukovszky Miklós esperes úr hívott meg bennünket gyülekezetébe, a Derceni Református Egyházközségbe. Örömmel fogadtuk a meghívást és az igehirdetés után Sipos Géza, az alapítvány elnöke mutatta be röviden munkánkat, tevékenységünket. Ezt követően egyik tagcsaládunk, a Tihor befogadó család tett bizonyságot, amely nagyon őszinte és megható volt.

Hisszük, hogy Isten megáldja szolgálatunkat és formálja azon szülőpárok szívét, akik készek és hajlandóak befogadni egy megtört gyermeki életet, hogy aztán az Isten által kijelölt úton haladhasson tovább.

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék