KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A Sámuel Alapítvány októberi programjai

2021. október 28.

Kirándulás a Kárpátokban

Dátum: 2021. október 16.

 

Nincs is szebb, mint az ősz gyönyörűségére rácsodálkozni egy festői tájon. A Kárpátok hegyei között úgy érezheti az ember, hogy Isten tökéletesen teremtette meg ezt a világot. Ezt élhették át közösen azok, akik októberi kirándulásunkon részt vettek.

 

A szombati napon elsőként a Pilipets-i felvonó felé vezetett az út. Ahogy kirajzolódtak a hegy körvonalai, és ahogyan az őszi napsugár megcsillant a fák lombjának tetején, mindannyiunkat egy kellemes érzés töltött el. Csodaszép látvány tárult elénk. S bár a hegy tetején sűrű köd fogadott bennünket, leérve már éreztük a gyenge napsugarak melegét.

 

Egy ilyen csodás élmény után jólesett egy finom forró ebéd, amelyet a Sipot vízeséshez közeli kis fogadóban kaptunk. Mivel innen már csak egy karnyújtásnyira volt a vízesés, mely minden évszakban gyönyörű, ezért ebéd után sétánk a Sipothoz vezetett. Jóleső érzés volt megtapasztalni, hogy ezzel sokaknak örömet okoztunk, hiszen néhányan közülünk még sohasem jártak a Sipotnál.     

 

Hálánkat és köszönetünket fejezzük ki a Dorcas Segélyszervezetnek, hiszen az általuk felajánlott támogatásból és – természetesen – Isten megtartó kegyelméből valósulhatott meg az esemény.

 

Családi közösségépítés

 

Október 26-án családjaink a beregszászi uszodában tölthettek el egy pihentető délelőttöt, amely a résztvevők visszajelzése alapján mindenki számára kellemesnek bizonyult. A felnőttek és a fiatalok egyaránt jól érezték magukat. Öröm volt látni a mosolyt a fiatalok arcán.

 

Az úszás és a finom, bőséges ebéd után kiosztásra kerültek azok a ruha- és ágyneműadományok, amelyeket magyarországi támogatóink ajánlottak fel alapítványunk és a hozzá tartozó családok számára. Istennek hála, a családok kisebb és nagyobb tagjai egyaránt találtak maguknak megfelelő ruhadarabokat.

 

Az uszodahasználatért és a finom ebédért a Dorcas Segélyszervezetnek mondunk köszönetet és hálásan köszönjük anyaországi támogatóinknak is a nagylelkű felajánlásokat.

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár