KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

DBCSE novemberi hírei

2021. november 28.

November 6.-án mint már említve lett,részt vettünk a Régionális találkozón,amelyet Horgoson,a Domus Pacis-ban tartottak meg..Véleményem szerint,sikeresnek mondható,mert egy csomó dolgot megbeszéltünk,úgy az elnökasszonnyal,mint a többi tagokkal és sok közös ötletünk támadt.Mindenki szerint,hasznosnak tartjuk az ilyenféle találkozókat,mert egységben erősebbek és határozottabbak vagyunk.Mindenki egyet értett azzal is, hogy egy közös rendezvénnyel fel tudnánk kelteni a Délvidéki családok érdeklődését,hogy igen is van aki gondoskodik róluk,hogy büszkén bemutathassuk közöségünknek,hogy ki is valójában a KCSSZ,mivel és kivel foglalkozik,mi a jővőbeli célja.Arra fogunk törekedni hogy e közös rendezvény minél előbb megvalósuljon,hisz jővőre még egy oka van az ünneplésre: 20 éves a KCSSZ.
 
November 20,-án részt vettünk a Budapesti Küldöttgyülésen,amelyen mint már ahogy tudjuk is,új vezetőséget kellett választanunk.Erről már írtak a régiós felelősök,úgyhogy nem is folytatom.A benymásom az volt,hogy szinte mindenki azon volt,hogy minél gyorsabban és fájdalommentesen kiválasszuk a vezetőséget,mert anélkül nem működhetett a szövetség.
 
November 21.-én került sor a rendkívüli közgyülésre,amely az elején elég lassan ment,de azután mindenki összeszedte magát és sikerült módosítani az alapszabályzatot,amit már tóbb mint két éve huzunk-halasztunk a járványhelyzet miatt.
 
November 26.-án közgyülést tartottunk egyesületünk székhelyén és beszámoltam e két találkozóról,valamint tervet készítettünk a Decemberi eseményekről.
 
A következő események kerülnek megrendezésre:
 
1. Mézeskalács készítése és díszítése,amelyet December 11.-én tartunk meg a gyerekek részére,
2. Karácsonyi vásár December 18.-án,amelyet a helyi Szent Márton Borkedvelők Egyesülete szervez közössen a többi civiél szervezetekkel közösen,amelyen mi is természetesen részt veszünk:jótékony eladással szeretnénk segíteni a rászorulóknak.
3. Jótékonysági akciót szervezünk November végétől-December 24.-ig,ami két részből áll:
a.gyüjtésből-tartós élelniszert lehet behozni a csomagok elkészítéséhez,majd
b.osztásból-amikor elkészültek a jótékonysági csomagok,akkor ki fogjuk osztani a rászorulók számára,amelyet December 20.-tól 23.-ig szeretnénk véghez vinni.
 
 
Sarnyai Attila, a DBCSE elnöke
 
 
 
 
 
 
 


« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár