KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Novemberi nagycsaládos forgatag Tiszavasváriban

2021. november 30.

Pályázat, érdekképviselet, adventi készülődés, vezetőképző

 

A NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete november 16-án szakmai előadást szervezett a Civil Házban. Téma a következő volt: minden, amit a 2022. februári családi szja-visszatérítésről tudni kell. Balázsi Csilla pénzügyi szakértőnk érthetően magyarázta el a teendőt és a lépéseket.

 

 Egyesületünkbe november 19-én több kiló vetőborsót és vetőbabot szállítottunk, amelyből a tagcsaládjaink részesültek.

 

November 23-án egyesületünk szervezésében tájékoztató előadás zajlott a 100%-os vissza nem térítendő támogatásról napelem rendszerekre. Bízunk benne, hogy sok család él majd ezzel a lehetőséggel.

 

 Már több éve veszünk részt a budapesti Jótékonysági Adventi Vásáron, melyekre midig gyönyörű, saját készítésű ajándékokat vittünk el személyesen, vagy juttatunk el. Idén is több egyesületi tagunk készített felajánlást, amelyeket szintén nagy örömmel szállítottunk el most Lakitelekre, ahol már egy előzetes vásár is megrendezésre került. A Hungarikum Ligetben található Lakiteleki Népfőiskola területén mintegy 130 nagycsaládos vezetővel együtt vettünk részt különböző képzéseken, tréningeken november 26-28-ig két fő részvételével.

 

 Csatlakoztunk az EKIK Találkozások Háza kezdeményezéséhez: mi is készítettünk a város fenyőfájára díszeket, amelyeket együtt el is helyeztünk rajta, majd részt vettünk a közös éneklésen is.

 

Decemberi nagycsaládos terveink a következőek: két adventi hétvégén várjuk a tagcsaládjainkat (egy Mikulás-programot és egy karácsonyi kézműves foglalkozást szervezünk). Várunk több karácsonyi adományt, felajánlást is családjaink számára. December 19-én gödöllői buszos nagycsaládos kirándulást szervezünk, úticélunk a Karácsonyház és a Grassalkovich-kastély.

 

 

 Lévai Andrea, a NOE Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete elnöke

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár