KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Kirándulás a Kárpátokban

2022. január 31.

A Sámuel Alapítvány családjai január utolsó hétvégéjén a Kárpátokban kirándultak.

A program részeként a „Vedmezsa” síközpontban hófánkoztak, majd a gyerekek érdekes vetélkedőn vettek részt, melyet a felvidéki Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont támogatott ajándékokkal. A hétvége támogatója a Dorcas Segélyszervezet volt, amiért ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket. Istené legyen a dicsőség, hogy mindenki épségben és egészségesen, élményekkel tele térhetett haza. Ennek apropóján Baksa Irénke, édesanya, nevelőszülő készített egy rövid beszámolót a hétvégéről:

 

Martin és Kira első közös hétvégéje a Sámuel Alapítvánnyal

 

Amikor szombat reggel útra keltünk tele voltam izgalommal, hogy hogyan fog egy két és egy három éves gyerek reagálni, viselkedni egy ilyen többnyire kamaszokkal, tinédzserekkel jól összeszokott társaságban. A félelmeim hamar eloszlottak, már ahogy felszálltunk Munkácson a közös buszra, és elindultunk Polenára. A buszozás, a hófehér tájban való gyönyörködés is nagy élmény volt. Amikor bejutottunk a Vedmezsa nevű parkba a csapattal, ahol mindenki kedvére hófánkozhatott, azt az élményt nem lehet leírni. Mi felnőttek először félve álltunk be a gyerekek közé, de látva mennyire jól érzi magát mindenki, leküzdtem ezt a félelmemet is, és önfeledten szánkóztunk szülők és gyerekek.

 

A közös szórakozás nagy élmény volt, amit ezúton is szeretnék megköszönni a Sámuel Alapítványnak, és azon belül azoknak a támogatóknak, akik adományaikkal elősegítették, hogy a mi gyerekeink is eljuthattak egy ilyen kirándulásra, mert igenis nehéz eljutni egy nagy családnak kirándulásra akár az anyagi helyzetre, akár a kivitelezésre gondolunk. Nem beszélve arról, hogy meleg ebéd, vacsora várt bennünket, majd közös áhítat a nap végén. A vasárnapi istentiszteletet sem maradt el még a távolban sem, hála az Úrnak, és szervezőknek, akiknek szívből köszönünk mindent.

 

Baksa Irénke

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár