KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE életéből

2022. január 31.

Királyok prímása, a zene nagykövete, a szeretet hegedűse: Mága Zoltán. 2022. január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában elsöprő és maradandó élménnyel, káprázatos látványvilággal és grandiózus miliővel tizenháromezer vendég előtt adott koncertet többek között az önkéntes civileknek, karitatív szervezeteknek, így Egyesületünk tagjai is részesültek a felejthetetlen élményben.

 

Január 10.

Ez évi első gyűlésünkön a kicsik kézműveskedtek, az ifjúság társasjátékozott, a felnőttek érdekes előadást hallgattak: így gyógyíts otthon illóolajokkal! Az illóolajokat terápiás, gyógyító céllal is alkalmazzák: az ellazulás, pihenés, regenerálódás mellett egyes panaszok kezelése, megelőzése, kellemetlen, fájdalmas tünetek enyhítésére. Finom illatokat ismertünk meg, és sok érdekes hasznos információval gazdagodtunk.

 

 

Január 24. Gyűlés

Nagyon szépen köszönjük Judit Szalontainé Kovács a tartalmas és mindenki számára hasznos ismereteket adó jogi változásokról szóló beszámolót. Jutka felajánlott egy másik előadást is, azoknak a családoknak, fiataloknak, akik gyermekvállalást terveznek, velük sok sok jó információt tudna megosztani. Lehetőség lesz online vagy személyes találkozásra, figyeljétek a kiírást. Az IFI-sek megbeszéltek erre a hétre egy bowlingos találkozót. Kérlek szóljatok a gyermekeiteknek, aki szeretne részt venni Radnai Gábor felé jelezzen. A kisebbek ügyesen "álomfogó" karikát alkottak. Kellemes este volt, köszönöm azoknak, akik eljöttek.

 

 

Január 27.-28. Óriási turkáló a raktárunkban.

Rendszeresen tartunk turkálót az összegyűlt használt ruhákból. A ruha második esélye -szlogennel. Család tagjaink segítenek helyszínt találni ennek az eseménynek, majd az átpakolásban is, és a turkáló levezetésében is. Mindig nagy sikert, nagyon sokan elmennek, és találnak ruhákat a családtagjaik számára. Igazi összefogás jelenik meg ilyenkor az Egyesületünkben.

 

 

Január 27.

Másodjára mentek el közösen bowlingozni a NADE Ifjúsági Tagozat január 27-én csütörtökön, ahol még többen, mint a múltkor, 15-en voltak végül már meglévő, régi-új, és új ifistákkal, barátokkal kiegészülve. A 2 óra még így is nagyon gyorsan eltelt.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár