KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Húsvéti rendezvény a tiszavasvári nagycsaládos bakterházban

2022. április 11.

2022. április 9-én húsvéti rendezvényen fogadtuk a családjait a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete székhelyén, a Civil Házban.

Az esős idő ellenére sokan töltötték el a szabadidejüket vidáman, s kreatívan a nagycsaládos bakterházunkban. Legelőször 5 állomásos vetélkedőn vettek részt a kicsik és a nagyok: voltak játékos ügyességi feladatok, húsvéti kakukktojás, puzzle, de az egyik állomáson locsolóverset is kellett írni a versenyzőknek. Ezután húsvéti kézműves foglalkozás, s ünnepi nyuszi sütik alkotása és sütése következett.

 

Az előzetesen meghirdetett "Maradékból finomat" versenyre 2 ügyes anyuka készített finomságokat az otthoni hűtőben maradt ételekből, amelyet mindenki megkóstolhatott. Volt maradék krumplipüréből készült pogácsa és maradék sonkaléből és virsliből készült lencsefőzelék.

 

A versenyek résztvevői értékes ajándékokban részesültek.

 

A program alatt néhány ügyeskezű apuka és iskolai közösségi szolgálatos fiú összeszerelte a Városi Civil Alap pályázati támogatásból megvásárolt pingpongasztalokat, kültéri tárolót és tárolós ülőkéket. Beüzemeltük az ugyancsak a pályázati támogatásból érkezett nagy party hangfalunkat is, s a sörpadgarnitúrákat is használatba vettük.

 

Köszönjük szépen a felnőtt önkénteseink, s minden iskolai közösségi szolgálatos diák segítségét, munkáját!

 

Kedves családok! Szívből köszönjük, hogy a rossz idő ellenére is eljöttetek hozzánk! Szeretettel várunk benneteket legközelebb is!

 

A program a NEAO-KP-1-2022/8-000530 „Nagycsaládos bakterház” elnevezésű pályázat  keretei között valósult meg.

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék