KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Dolgos tavaszi hónapok Orosházán

2022. május 3.

Mint egy nyüzsgő méhkas, olyan munka folyt az egyesületünkben az elmúlt két hónapban! Megszokott napi adomány szállítási munkáink mellett szinte napi feladatunkká vált a városunk lakói által folyamatosan beadott , hatalmas mennyiségű ruha adomány kezelése és szortírozása. Több helyre tudunk juttatni belőle, valamint a hozzánk forduló menekülteknek is segítségére lehetünk.

 

Rövid lejárati idejű, mézes-fűszeres édességekkel tudtuk hozzájárulni a húsvéti készülődéshez. Juttattunk belőle a humanitárius gyűjtéshez, valamint több rendezvényünk díjazásához is.

 

Nagy munkába fogtunk, egyesületi házunk udvarát rendbe tettük, „ Örömfestés” programunkkal a körülvevő betonkerítésünket szépen festett képekkel dekoráltuk ki! Nem csak külsőleg, hanem saját magunk mentális egészségével  is foglalkoztunk a tavaszi megújulás jegyében. Előadóink az egészséges ételek kóstolása mellet a helyes légzés, mozgás fontosságára is ráirányították a figyelmünket.

 

Kreatív csapatunk is nagy munkát végzett a városi rendezvények lebonyolításában. Dolgoztunk a Műv.Ház Családi napján, húsvéti kalandozásán, Oros-kosár programján, a városi tojásfa díszítésén. Saját programjaink is bővelkedtek kézműveskedésben, vidám húsvéti alkotások, Anyák Napjára pedig szépséges ékszerek és képeslapok készültek! Helytálltunk az egész napos Lovas majálison is a bogárzói lóverseny pályán.

 

Ajándékot kaptunk a Foltvarró Egyesülettől gyermekeink számára húsvétra, kedves kis cicákat, nyuszikat. Toalett papír adományt is tudtunk juttatni a családoknak. Kistermelőink segítsége sem maradt el, jöttek a krumpli, cékla, sajt kedvezményes vásárlási lehetőségei. 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék