KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Beszámoló a KCSSZ közgyűlésről

2022. május 30.

Tisztelettel tájékoztatjuk a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének tagságát, hogy a szervezet soron következő közgyűlését 2022. május 28-án szombaton, Budapesten, a Budapest Hotelben tartottuk meg.

 

A beérkezett javaslatok szerint a Jelölőbizottság előterjesztése alapján Felügyelő bizottsági tagnak megválasztásra került Görcz Csaba, aki a szombathelyi nagycsaládos egyesület elnöke. Továbbá póttagként Molnárné Hajdú Ildikó lett megválasztva a bizottságba, aki a gyulai nagycsaládos egyesület elnöke.

 

A küldöttgyűlés határozatképes volt, így eredményes munkát tudhatunk magunk mögött, melynek napirendi pontjai szerint elfogadásra kerültek a szakmai, a pénzügyi, a Felügyelő Bizottsági és a közhasznúsági jelentésesek, valamint az Elnökség 2022. évi költségvetési és szakmai tervezete.

 

A közgyűlés kiemelkedő napirendi pontja volt az új tagszervezetek felvétele, ugyanis 2019 óta a járványügyi helyzet megakadályozta, hogy a csatlakozási szándék személyes jelenlét hiányában elfogadásra kerüljön.

Így most 11 szervezet mutatkozott be, akik az előzetesen elküldött dokumentációk alapján, a közgyűlésen kérelmezték felvételüket a KCSSZ rendes, illetve pártoló tagjainak sorába.

 

A közgyűlés döntése alapján szeretettel köszöntjük a KCSSZ rendes tagjainak soraiban Magyarországról a Sárvári Nagycsaládosok Egyesületét, elnöke Sándor Katalin.

Délvidékről a 3+ Nagycsaládok Egyesületét, Topolyáról, elnöke Tót Gabriella, valamint a Moholi Családok Egyesületét, Moholról, elnöke Világos Tibor.

 

A KCSSZ pártoló tagjainak sorában, a Családlánc tagjaiként szeretettel köszöntjük Kárpátaljáról:

a Család és Élet Egyesületet, Munkácsról, elnöke Palojtay Márta; valamint

a Kárpátaljai Rózsahölgyek Társaságát, Beregszászból, elnöke Mező Dianna;

 

valamint Erdélyből:

a Csillagösvény Egyesületet, Nyárádszerdából, elnöke Kátai Judit;

a HÍD – Szebeni Magyarok Egyesületét, Nagyszebenből, elnöke Serfőző Levente;

a Consolation Alapítványt, Szatmárnémetiből, elnöke Veres-Kupán Enikő;

a Makfalvi Wesselényi Művelődési Egyletet, Makfalváról, elnöke Tőkés Brigitta

a Szárazberki Hármas Határ Egyesületet, Szárazberekből, elnöke Bűcs Gábor Attila;

a Szent Tádé Júdás Egyesületet, Máramarosszigetről, elnöke Bozoga Mária Ágnes.

 

A közgyűlés után Szakmai programot tartottunk, melynek keretében 5 szekcióban forgószínpad-szerűen:

 

Márton Zsuzsanna, elnök: A szervezetfejlesztés céljainak, küldetésének meghatározásáról, Lévai Andrea, elnökhelyettes: A szervezetek közötti együttműködésről, Kuti Zsolt, titkár: A szervezetfejlesztés gyakorlati kérdéseiről, Hideghéthy Andrea, kommunikáció: A KCSSZ közösségi médiafelületének használatáról, illetve Tóth Dominika, pénzügy: A pályázatok elszámolásaival kapcsolatos feladatokról, kérdésekről beszélgetett a résztvevőkkel.

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék