KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Fogászati támogatással segíti tagcsaládjait a
KMNE

2022. július 13.

Az egyesület idén nyolcadik alkalommal hirdette meg a fogászati támogatás lehetőségét. A jelentkezők száma a korábbi éveket is felülmúlta, hiszen ezúttal 101 család nyújtotta be igényét. Nem véletlen, mivel a fogászati kezelések összege egyre nagyobb.

 

Bár az egyesület fő célja a kárpátaljai magyar nagycsaládok szellemi támogatása, és kikapcsolódási lehetőségek biztosítása, mégis igyekszik minden évben ösztöndíj pályázattal és fogászati támogatással megkönnyíteni a családok életét.

 

A program felelőse az egyesület alelnöke, Szilágyiné Tóth Gabriella volt, aki elmondta, hogy bár szeretnének minden családot támogatni, az anyagi keret sajnos nem teszi lehetővé. Az elbírálásnál az egyesület azokat részesítette előnyben, akik az utóbbi két évben nem, vagy korábban sem részesültek a támogatásban. Ebből adódóan idén 47 család részesült pozitív elbírálásban.

 

A családok a megítélt, egységes összeget a fogorvos által kiállított számla ellenében vehetik át július 11-től szeptember 30-ig az egyesület irodájában.

 

Köszönet a megvalósulásért a Magyar Kormánynak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek!             

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

augusztus 20.

9:00

Csongrád

10. Nemzetközi Egészség és Sportnap

Esemény
Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete

augusztus 23.

-
augusztus 25.

Beregszász-Budapest-Esztergom-Dunakanyar

Egy nemzet határok nélkül

Esemény
Sámuel Alapítvány

szeptember 16.

-
szeptember 17.

Alsóbodok, Felvidék