KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Orosházi forró nyár

2022. augusztus 1.

Egyesületi házunkban folyamatosan zajlik az élet, nem csak a két nyitvatartási napon, hanem gyakorta többen is! Állandó munkáink vannak, ami a hét minden napján munkát ad az önkénteseknek. Ilyen a Tescós élelmiszer adományok elosztása, de egyre nagyobb feladatot ad a beérkező ruha és egyéb adományok válogatása és koordinálása is.

 

Családjaink segítésére jól működő kapcsolatrendszerünk van a helyi kistermelőkkel, ezért meglehetősen élénk a belső nagycsaládos „kispiacunk” is. Tudtunk biztosítani az elmúlt időkben kedvezményes áron krumplit, csemege kukoricát, görögdinnyét, sárgadinnyét, cukkinit, patiszont és házi sajtot is.

 

Egyesületi tagunk vállalkozása által kedvezményes áron tudunk, mosó, mosogatószert és öblítőt is vásárolnunk.

 

Lehetőséget kaptunk a segítésre egy egyedi felajánlásból. Adományozónk  túltelített fagyasztójának tartalmát ajánlotta fel a legjobban rászoruló családjaink részére. Köszönet érte!  

 

Kézműves játszóházunk is gőzerővel dolgozik. A 3 nyári hónapra 12 felkérésnek tettünk/teszünk eleget. Saját programunk mellett a Városi Napközi, a Művelődési Ház és a Lovas Egyesület programjain is ügyeskedünk a gyerekekkel.

 

A munkáink mellett nem feledkezünk meg az élményszerzés lehetőségéről sem! Nyíregyházán vett részt csapatunk a KCSSZ Családtalálkozóján, maradandó élményeket és új barátságokat szerezve! A színvonalas program, a másnapi Zoopark és a helyiek barátságos gondoskodása szépséges nyomokat hagyott bennünk!

 

Egy nagy autóbusznyi gyermekes családdal Nagykőrösön, a Safari Parkban tettünk nagyon vidám, jó hangulatú kirándulást, ahol cirkuszi előadás, motoros bemutató és sok-sok vidámparki játékelem szórakoztatta a kicsiket, nagyokat. Nagy élmény volt közvetlen közelben látni, répával etetni a szabadon járkáló, időnként cuki módon tolakodó , máskor csak kerítés mögött látható állatokat.  

 

Több családunk is, sikeres pályázat eredményeképpen mehet nyaralni a NOE által kiírt üdülésekre a Balatonra, Zánkára vagy Zalakarosra is.

 

Házunk nyitvatartási idejében állandó a nyüzsgés a házban. A munka és ügyintézés mellett jókat tudunk beszélgetni egy finom kávé vagy egy pohár hideg innivaló mellett. 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

december 21.

-
március 31.

február 01.

-
április 10.

Életmese - Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

február 22.

-
március 31.

Palást, Felvidék

Segítő Tábor 2024

Esemény
SZMCS