KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Rövid beszámoló a X. Csongrádi Nemzetközi Egészség-és Sportnapról

2022. augusztus 26.

Csongrádon, a helyi Gyógyfürdő és Uszoda területén 2022. augusztus 20-án, szombaton rendezte meg a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete a hagyományossá vált Nemzetközi Egészség-és Sportnapját immár X. alkalommal, melyen a vajdasági Kishegyesi Nagycsaládosok Egyesülete volt a csongrádiak közreműködő partnere. A programon rész vettek még a következő KCSSZ tagszervezetek  képviselői, tagcsaládjai: Családi Kör Egyesülete Nyíregyháza, Kondorosi Nagycsaládosok Egyesülete, Makói Nagycsaládosok Egyesülete, Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza, Gyulai Nagycsaládosok Egyesülete, vajdasági Házas Hétvége, Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete.

 

   Bíztunk a jó időjárásban, de a megnyitóra sajnos megérkezett az eső. Viszont a „B” terv nagyon jól sikerült, köszönve ezt a csongrádi szervezőknek: a programokat a fürdő belső tereibe helyezték át. A tanmedencében vízitornázhattunk, majd táncoslábú gyermekeket, karatecsoportot bemutatóját, bűvészt, gyermekzenekar interaktív zenés gyermekműsorát láthattuk és hallhattuk. A kísérőprogramok keretei között a kézműves kuckóban készíthettünk nyári dekorációkat, kipróbálhattuk a vizes tetoválást, egészséges ételeket és italokat kóstolhattunk, s a medencék vizeit is élvezhettük. Délután az idő is kiderült, így a step aerobic ·bemutatót és az akrobatikus kosárlabdás fiatalok fergeteges parádéját már a szabadban tekinthettük meg, többen a kültéri medence langyos vizében buliztak és tapsoltak. A napot fantasztikus habpartival zárták a szervezők, amelyet kicsik és nagyok egyaránt élvezhettek. Sokan este még kilátogattak a Csongrádi Borfesztivál programjaira, ahol remek koncertek, igazi fesztivál hangulat, ízletes borok, street food, felnőttmegőrző, kézműves vásár, ásványbörze, vidámpark és utcabál várta a résztvevőket.

 

   Kedves csongrádi nagycsaládos barátaim! Köszönjük, hogy ott lehettünk veletek! Hálásak vagyunk nektek a vendégszeretetért, a rendezvény szervezéséért és lebonyolításáért, azért, hogy mindig emlékezetes lesz számunkra ez a X. évforduló! Gratulálunk nektek, s kívánunk nektek a jövőben is hasonló színvonalas rendezvényeket!

 

 

                                                                                                Lévai Andrea, a KCSSZ elnökhelyettese

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék