KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Önkéntes hétvége a Vadvölgy Panzióban

2022. augusztus 29.

2022. augusztus 26-28 között 17 felnőtt 17 gyerekkel ismét önkéntes hétvégén  vett részt a Vadvölgy panzióban, amire péntek este érkeztünk. A finom és bőséges vacsora után megbeszéltük a hétvégi munkákat, amit szeretnénk elvégezni. Az est további részében mindenki kipróbálhatta az újonnan elkészült medencét és szaunát, ami nem csak a gyerekek körében aratott nagy sikert.

 

Szombaton reggeli után megbeszéltük a munkabeosztást, hogy minél több feladatot tudjunk elvégezni. Az anyukák  egy része takarításhoz fogott, a másik része a szobák átrendezéséhez kezdett. Az apukák egy része javítási munkákkal foglalkozott, amíg a másik része a bútorok szétszedésével  áthordásával és összeszerelésével tevékenykedtek. Voltak, akik téli tüzifa vágásával foglalkoztak, amibe a fiataljaink is besegítettek. Nagyon jó hangulatban telt a nap.

 

Kellemesen elfáradva mindenki nagyon örült az esti pihenésnek, ami szaunázás fürdés és persze vidám beszélgetéssel telt.

 

A vasárnap délelőtt túrázással,  pihenéssel és persze beszélgetéssel telt.

 

Szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki odaszánta az idejét ezen  a hétvégén, hogy egy még szebbé és otthonosabbá tegyék a panziót.

 

Köszönet a program megvalósulásáért a Magyar Kormánynak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek!

 

Pocsai-Dóka Éva

résztvevő

 

Keleti - Kárpátok lábánál található Vadvölgy Panzió 2018 óta van a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének birtokában. Az elmúlt időszakban jelentős felújítási munkálatok zajlottak a panzió területén a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. támogatásával. A munkálatok azzal a céllal indultak, hogy a helyszín még korszerűbb, felszereltebb és kényelmesebb legyen a látogatók számára. Az épület galériás szobákkal és egy rendezvényteremmel bővült, valamint egy beépített medence teszi még élvezhetőbbé az ott eltöltött időt. A Vadvölgy Panzió a kialakult háborús helyzetben továbbra is zavartalanul működik és várja az érdeklődőket a családbarát, természetközeli helyszínen. www.vadvolgy.hu



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék