KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A Kárpátaljai Rózsahölgyek Társaságának októberi programjai

2022. november 2.

A Kárpátaljai Rózsahölgyek Társasága színes programok megvalósítást tervezte a 2022-es évre, ám az Ukrajnában kitört háború átírta a terveinket. Szervezetünk tagjai nem tétlenkedtek a nehéz időszakban sem, sokan önkéntesként kapcsolódtak be különböző segélyszervezetek munkájába, illetve kivették részüket a vidékünkön menedéket találók ellátásában is. 

 

Bár a jótékonysági programjaink elmaradtak, mégsem volt eseménymentes az elmúlt időszak. Október elején Mező Dianna elnök képviselte a rózsahölgyeket a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének közgyűlésén. Október 29-én sikerült megtartani tisztújító közgyűlésünket, ahol a tagok újra nagy örömmel találkoztak egymással. A megbeszélésen értékeltük az elmúlt év tevékenységeit, valamint beszéltünk jövőbeli terveinkről is. A jövő évi terv felvázolása mellett a rózsahölgyek elhatározták, hogy év végéig minden hétfőn este hét órakor imaperceket tartanak, ki-ki az otthonában tíz percre elcsendesedik és imádkozik a békéért. 

 

A közgyűlés során tisztújításra is sor került. A rózsahölgyek egyhangúlag bizalmaz szavaztak a jelenlegi elnökségnek. Ennek értelmében a szervezet elnöki posztját továbbra is Mező Dianna tölti be, helyettese Hnatik Tünde maradt, a titkár pedig Horváth Gabriella lett.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan eljön a várva várt béke, s újra együtt lehetnek a családok, újra megrendezésre kerülhetnek azok a közösségi programok, amelyek bizonyos mértékben megmaradásunk zálogai is.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék