KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE októberi beszámoló

2022. október 29.

okt. 2. A Debreceni Vojtina Bábszínház jegyeket ajánlott fel családjaink számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

okt. 10. Generációk közötti főzés (mama-lánya- unokája, papa-fia-unokája) a helyi iskola tankonyhájában, Szalayné Kónya Zsuzsanna dietetikus vezetésével.

 

 

okt. 13. A Debreceni Karitatív Testület jóvoltából meglátogattuk a Csokonai Fórumot és a Csokonai Nemzeti Színház felújítási munkálatait is megtekintettük.

 

 

okt. 14. Először rendezett közösségi napot a Tesco Magyarország Debrecenben. Az áruházlánc helyi képviselői jótékonysági programjaik eredményeit mutatták be, ahol az Élelmiszerbankot képviselve mondott beszédet vezetőnk.

 

okt. 24. NADE gyűlés

A gyerekektől ügyes halloween-es alkotások születtek, Andi segítségével. Az IFI-sek számára meghirdetett Dorogi Lizy előadása elhalasztódott 2 héttel. A felnőttek érdekes információkat tudtak meg a mézről. Jól sikerült a kóstoló is. Egyik új tagcsaládunk is bemutatkozott, aminek nagyon örültünk.

 

 

okt. 29. Daru vonulás megfigyelése – kirándulás a Hortobágyra

A több tízezer daru naponta ismétlődő, alkonyathoz kötődő mozgalmának, a daruhúzásnak a megtekintésére szeptember közepétől október végéig különböző hétvégi túrákat szervez a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság, amin részt tudtunk venni tagcsaládjainkkal.

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár