KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Csillagösvény Egyesület Nyárádszereda novembere

2022. november 15.

Életmese pályázat, Debrecen, 2022. november 11-13.

 

A nyárádszeredai Csillagösvény Egyesület a helyi Deák Farkas Általános Iskola és a Nyárádmagyarósi Általános Iskolákból küldött 10 személyes delegációt a debreceni Mosolyvirág Nagycsaládos Egyesület rendezvényére.

 

Nyárádszeredából 5, Nyárádmagyarósról 1 kisdiák vett részt tanítójával az Életmese felolvasó vetélkedőn, ahonnan arany és ezüst minősítésekkel tértek haza, nemesbítve ezzel iskolájuk és az egyesület hírnevét.

 

A két egyesület vezetősége barátságos hangvételű beszélgetéseket is folytatott és ígéretet tettek egymás kölcsönös megsegítésére. A Mosolyvirág egyesület vezetői élménydús programban részesítették az erdélyi delegációt. Úgy a gyerekek, mint a  pedagógusok szép emlékekkel tértek haza. Adorjáni Éva, Fülöp Ildikó és Kátai Judit tanítók kísérték Bátori Katalin, Iszlai- Mester Gyopár, Nagy Andrea Csilla, Kacsó Eszter Réka és Bíró Hanna kisiskolásokat. A verseny izgalma mellett nem hiányzott a szórakozás, ismeretszerzés sem, ugyanis a kis csapat fürdőzésen és városnéző programon is részt vehetett.

 

Mindannyian szeretettel emlékezünk.

 

Kátai Judit elnök beszámolója



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár